Ana Sayfa Haberler HomePod, 2019’un Başlarında Çin ve Hong Kong’da

HomePod, 2019’un Başlarında Çin ve Hong Kong’da

0
HomePod, 2019'un Başlarında Çin ve Hong Kong'da

Apple, 2019’un başında HomePod’u Çin ve Hong Kong pazarında da satmaya başlayacak. Böylece cihazın satıldığı ülkeler arasına 2 yenisi giriyor.

Çin merkezli bir kaynağa göre Apple’ın bu sesli asistanı önümüzdeki yılın başında ülkede satılmaya başlanacak.

Siyah, beyaz ve gri renk seçeneklerinin satılacağı ürünün fiyatı ise 2,799 Yuan olacak. Bu da 408 dolara tekabül ediyor. Bunun yanı sıra AppleCare+ da 329 Yuan ödenerek satın alınabilecek. Bu da 48 dolara eşit.

Hong Kong’da satılacak olan model için belirlenen fiyat ise 2,799 Hong Kong doları. Bu rakam 358 dolara olarak karşımıza çıkıyor. Dileyen kullanıcılar burada da AppleCare+ hizmetini alabilecek. Bunun bedeli ise 349 Hong Kong doları. Yani hemen hemen 45 dolar.

Yaklaşık bir yıl kadar önce tanıtılan sesli asistanın Türkiye piyasasına getirilip getirilmeyeceği konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi mevcut değil.

Cihazın şu an satışta olduğu ülkeler arasında Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Avustralya, Kanada, Fransa ve Almanya var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz