Ana Sayfa Haberler WatchOS 5.1.2 Güncellemesi Nihayet Yayınlandı!

WatchOS 5.1.2 Güncellemesi Nihayet Yayınlandı!

0
WatchOS 5.1.2 Güncellemesi Nihayet Yayınlandı!

Apple’ın merakla beklenen watchOS 5.1.2 güncellemesi en sonunda kullanıcılara sunuldu. Yeni güncelleme ile beraber EKG özelliği aktif oluyor.

Apple, Eylül ayında akıllı saat sektöründe bir ilke imza atarak Watch modellerine EKG çekebilme özelliği eklediğini duyurmuştu. Sadece Series 4 modellerine eklenen bu özellik watchOS 5.1.2 ile kullanılabilir duruma getirildi. İlgili ülkenin düzenlemelerine tabi olan bu özellik, şu an için sadece ABD’de kullanıma açık.

Apple; buradan aldığınız veriyle hareket etmemenizi, profesyonel olarak doktora gitmeniz gerektiğini belirtiyor.

watchOS 5 güncellemesini alan bütün modellere EKG çekme özelliği gelmedi. Ancak Series 4 dışında güncellemeyi alan modellere kalp ritmini takip etme özelliği geldi. Bu modeller; Series 1, 2, 3 olarak karşımıza çıkıyor. İlk tanıtılan modele ise bu güncelleme verilmeyecek.

Yeni emoji ve saat yüzlerinde kullanılan renklerdeki bir sorunun da giderildiği belirtiliyor. Bunun yanı sıra güncellemeyi alan modellere yeni ve oldukça eğlenceli saat yüzleri eklendi.

Güncellemeyi Apple Watch uygulamasının Genel > Yazılım Güncelle kısmından cihazınıza yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi kurabilmek için cihazınızda en az %50 şarj olması gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz