Ana Sayfa Haberler Apple Pay Almanya’da Kullanıcılara Sunuldu!

Apple Pay Almanya’da Kullanıcılara Sunuldu!

0
Apple Pay Almanya'da Kullanıcılara Sunuldu!

Almanya’da uzun süredir beklenen Apple Pay, nihayet iPhone ve Apple Watch kullanıcıları için eğer ilgili banka destekliyorsa kullanılabilir durumda.

Firmanın Almanya’daki partnerleri arasında American Express, Deutsche Bank, Hanseatic Bank, HypoVereinsbank, Edenred, Comdirect, Fidor Bank gibi dev bankalar var. Bu bankaların yanı sıra o2, N26, boon, bunq ve VIMpay gibi mobil ödeme servislerinin olduğu Apple Pay, Almanya’da aktif hale getirildi.

Bu servisle beraber kullanıcılar banka kartlarını uygulamaya ekleyerek mobil ve temassız ödeme yapabiliyor. Uygulamayı Apple Watch ile beraber kullanabilmek de mümkün.

Apple Pay’in aktif olarak kullanıldığı ülkeler arasında İngiltere, Kanada, Avustralya, Belçika, Çin, Singapur, İsviçre, Fransa, Japonya, İspanya, İtalya, İsveç, Finlandiya, Danimarka, Rusya, Yeni Zelanda, Brezilya, Polonya, İrlanda ve Ukrayna var.

Servisin Türkiye‘de kullanıcılarla ne zaman buluşacağı konusunda ise bir bilgi bulunmuyor.

Hizmet, ilk kez 2014’te ABD’de kullanıcılar için kullanımına sunulmuştu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz