Ana Sayfa Apple iOS 12.1.2 Beta yayınlandı! İşte detaylar!

iOS 12.1.2 Beta yayınlandı! İşte detaylar!

0

Apple’ın iOS 12.1.2 Beta güncellemesi kullanıma sunuldu. Geliştiriciler için kullanıma sunulan beta sürümü hangi özellikler sunuyor?

iOS 12.1.2 Beta güncellemesi yayınlandı!

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta iOS 12.1.1 için uzunca süren beta süreci sona ermişti ve daha sonrasında tüm kullanıcılara iOS 12.1.1 güncellemesi yayınlanmıştı. Şimdi ise Apple, iOS 12.1.2 Beta güncellemesi ile karşımıza çıkıyor.

Geliştiriciler için yayınlanan güncellemenin notlarına baktığımız da ise bizleri yeni özelliklerden ziyade, bir takım performans iyileştirmeleri karşılıyor. Yapılan iyileştirmeler sonucunda iOS 12′nin daha stabil bir şekilde çalışmasına olanak sağlayan Apple ayrıca, yenilenen FaceTime düzenini de bu güncelleme ile birlikte tanıyor.

iOS 12.1.1.2 beta güncellemesi

12.1.2‘nin ilk beta güncellemesi ile birlikte kullanıcılar artık FaceTime için Canlı Fotoğraflar ekleyebilecekler. Güncelleme notlarında yer alan bir diğer yeni özellik ise iPhone XR‘da yer alan bildirimler için gelmiş durumda. Güncellemeyle beraber iPhone XR için Haptic Touch desteği sayesinde gelen bildirimleri ön izleme özelliği de kullanıma sunuldu.

iOS 12.1.2 Beta hangi cihazlara gelecek?

Test süreci devam eden iOS 12.1.2′in beta sürümünü destekleyen cihazlar şu şekilde;

– iPad Air
– iPad Air 2
– iPad Pro
– iPad 9.7
– iPad mini 2
– iPad mini 3
– iPad mini 4
– iPod touch 6th
– iPhone 5s
– iPhone SE
– iPhone 6/6 Plus
– iPhone 6s/6s Plus
– iPhone 7/7 Plus
– iPhone 8/8 Plus
– iPhone X


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz