Ana Sayfa Haberler iOS 12.1.2, Türkiye müjdesi ile beraber yayınlandı!

iOS 12.1.2, Türkiye müjdesi ile beraber yayınlandı!

3

Apple yaklaşık bir hafta önce iOS 12.1.2 için ilk beta sürümünü yayınlamıştı. Daha önce yayınlanan birçok ara sürüm ile benzer şekilde, ikinci beta sürümü yayınlanmadan İOS 12.1.2 sürümü iPhone kullanıcıları ile buluşturuldu.

Yaklaşık 100 MB boyutundaki güncelleme ile eSIM bağlantısında yaşanan sorunlar çözüme kavuşturuluyor. Bunun yanı sıra ülkemizde yeni iPhone modellerini satın alan kullanıcıların yaşadığı bağlantı sorunu gideriliyor.

iOS 12.1.2 yayınlandı!

iPhone XS, XS Max ve XR kullanıcıları, hizmet aldıkları operatörler ile eSIM bağlantısı kurmakta zorluk çektiklerini, aktivasyon problemi yaşadıklarını rapor etmeye başlamıştı. iOS 12.1.2 güncellemesi ile bu sorun ortadan kalkıyor.

Ülkemizde yeni iPhone modellerini satın alan birçok kullanıcı, hücresel bağlantının oldukça zayıf olduğunu ve Wi-Fi bağlantısında sorun yaşadığını rapor etmişti. Bu durumun farkına varan Apple güncelleme notlarında, Türkiye’de yaşanan hücresel bağlantı sorununun çözüldüğünü belirtiyor.

iOS 12.1.2 hangi cihazlara geldi?

Bu güncellemeyi alan cihazlar şu şekilde;

– iPad Air
– iPad Air 2
– iPad Pro
– iPad 9.7
– iPad mini 2
– iPad mini 3
– iPad mini 4
– iPod touch 6th
– iPhone 5s
– iPhone SE
– iPhone 6/6 Plus
– iPhone 6s/6s Plus
– iPhone 7/7 Plus
– iPhone 8/8 Plus
– iPhone X


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

    • Merhaba,

      Güncellemenin cihaza ulaşma süresi değişkenlik gösterebilir. Dolayısıyla bu yüzden gelmemiş olabilir. Muhtemelen kısa süre içerisinde gelecektir.

      İlginiz için teşekkür ederiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz