Ana Sayfa Haberler Apple’dan Kolay Bükülebilen Yeni iPad Pro Hakkında Açıklama

Apple’dan Kolay Bükülebilen Yeni iPad Pro Hakkında Açıklama

0
Apple'dan Kolay Bükülebilen Yeni iPad Pro Hakkında Açıklama

Apple, çeşitli kullanıcılardaki yeni iPad Pro modellerinin bükülmesinden dolayı yaptığı açıklamada bazı cihazların kutudan yamuk çıktığını kabul ediyor.

Şirket, bu durumun performans tarafında bir eksi yaratmadığını dile getiriyor.

Ekim ayında tanıtılan yeni model, performans açısından dünyanın en iyi tabletlerinden biri. Ancak cihazı satın alan çeşitli kullanıcıların forumlarda paylaştıklarına göre yeni tablet, kutudan yamuk bir şekilde çıkabiliyor.

Apple'dan Kolay Bükülebilen Yeni iPad Pro Hakkında Açıklama

Apple tarafından yapılan açıklama, firmanın bu durumu kabul ettiğini gösteriyor. Türkiye pazarında da 5.899 Türk Lirası başlangıç fiyatına sahip olan modelin kutudan böyle çıkabiliyor olması kullanıcılar için oldukça can sıkıcı. Bu sorunun en çok LTE destekli modellerde yaşandığı belirtiliyor. Bunun sebebinin de anten tasarımı olduğu aktarılıyor.

Bu durumun performansı etkilemediği ise yapılan açıklamada dikkat çekilen bir diğer nokta.

Yeni iPad Pro, geçtiğimiz ay yayınlanan dayanıklılık testlerinde de çok kolay bir şekilde parçalanmıştı. Eğer aklınızda yeni modellerden herhangi bir tanesini satın almak varsa yanında kılıf almanız yararlı olacaktır.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz