Ana Sayfa Haberler Önümüzdeki Yıl iPad Mini 5 ve Giriş Seviyesi Yeni Bir iPad Tanıtılabilir

Önümüzdeki Yıl iPad Mini 5 ve Giriş Seviyesi Yeni Bir iPad Tanıtılabilir

0
Önümüzdeki Yıl iPad Mini 5 ve Giriş Seviyesi Yeni Bir iPad Tanıtılabilir

Çin merkezli kaynakların yaptığı sızıntılara göre Apple, önümüzdeki yıl iPad Mini 5 ve giriş seviyesi yeni bir iPad tanıtacak.

iPad satışlarındaki düşüşlerden dolayı Apple’ın iPad Mini 5 modelini önümüzdeki yıl kullanıcılarla buluşturması bekleniyor.

Güvenilir olduğu belirtilen analistlerden Ming-Chi Kuo’nun verdiği bilgiye göre yeni model çok daha güçlü bir işlemcinin yanı sıra nispeten ucuz bir ekranla gelecek. Yeni tabletin 2019’in ilk aylarında satışa sunulacağı da eklenen notlar arasında.

Bunun yanı sıra bir de 10 inç ekran büyüklüğüne sahip yeni bir modelin tanıtılması öngörülüyor. Bu modelin de 9.7 inçlik iPad ile benzer fiyattan satışa sunulacağı dedikodular arasında. Ayrıca yeni modelin iPad Pro 2018 modelinde olduğu gibi ince ekran çerçevelerine sahip olacağı söyleniyor. Bu şekilde yeni model daha küçük boyutlara sahip olabilir.

Firma, en son Eylül 2015’te en küçük tableti olan iPad Mini 4’ü tanıtmıştı. Halen satışta olan 128 GB depolama kapasitesine sahip Mini 4’ün Türkiye fiyatı 2.999 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor. Sim kartı girişine sahip modeli satın almak isteyen kullanıcıların ödemesi gereken tutar ise 3.999 Türk Lirası.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz