Ana Sayfa Haberler iPhone Geçtiğimiz Hafta En Çok Aranan Ürün Oldu!

iPhone Geçtiğimiz Hafta En Çok Aranan Ürün Oldu!

0

Google tarafından yayınlanan rapora göre geçtiğimiz hafta içerisinde arama motorunda en çok aranan ürün Apple iPhone oldu.

16 Aralık ile 22 Aralık arasında en çok aranan ürünlerin başını iPhone çekiyor. Ayrıca oyun konsolları da ön plana çıktılar.

İçinde olduğumuz indirim dönemine rağmen iPhone yine en çok aranan ürünler arasında ilk sırada. Bunun yanı sıra listede ilk 10’a giren başka bir akıllı telefon markası bulunmuyor.

iPhone Geçtiğimiz Hafta En Çok Aranan Ürün Oldu!

Google ekibinin paylaştığı veriye göre ikinci sırada Sony’nin oyun konsolu Playstation, üçüncü sırada Nike markasının Jordan ayakkabıları var. Listenin dördüncü sırasında yine Nike’ın farklı bir ayakkabı serisi olan Air’i görüyoruz.

Beşinci sırada Playstation 4, altıncı sırada Microsoft XBOX, yedinci sırada ise Nintendo Switch bulunuyor. Onuncu sıraya giren XBOX One dışında liste, bir önceki haftaya göre değişmedi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz