Ana Sayfa Haberler iPhone Xs ve XR İçin Dünya Çapında Takas Programı Başlatıldı!

iPhone Xs ve XR İçin Dünya Çapında Takas Programı Başlatıldı!

1
iPhone Xs ve XR İçin Dünya Çapında Takas Programı Başlatıldı!

Eylül ayında tanıtılan iPhone Xs ve XR modelleri için dünya çapında takas programı resmen başlatıldı. Ana sebebin satışlardaki düşüşler olduğu belirtiliyor.

Takas programının reklamı Kasım ayından bu yana ABD’de yoğun bir şekilde yapılıyor. Hedef kitlenin iPhone modeli halen değerli olan ve bunu değiştirmek isteyen kullanıcılar olduğu aktarılıyor.

450 dolara kadar iPhone X, 300 – 350 dolara kadar 7 ve 8 modelleri (Plus dahil) kabul ediliyor. İlgili cihazın alındığı tutar kadar yeni modellerden herhangi bir tanesinde indirime gidiliyor.

Verilen bilgiye göre program; Avustralya, Kanada, Çin, Hong Kong, Japonya, Makao, Tayvan, Kuzey Amerika’nın yanı sıra Avusturya, Belçika, Almanya, İspanya, Fransa, İtalya, Hollanda, İsviçre, İsveç ve İngiltere’de şu an geçerli.

Geçerli olmayan ülkeler arasında gelişmekte olan pazarlardan Latin Amerika, Afrika ve Hindistan var.

Fiyatlar ülkeden ülkeye değişiklik gösterse de ortalamanın üzerinde bir indirim olduğu görülüyor. Ayrıca programın bitiş tarihi de ülkelere göre değişkenlik gösteriyor. Çin ve Japonya gibi ülkelerde takas programının 31 Ocak 2019 tarihinde biteceği eklenen notlar arasında.

Apple’ın resmi web sitesi üzerinden takas isteğini iletmek mümkün. Çin gibi çevrimiçi takas sisteminin mevcut olmadığı ülkelerde ise kullanıcıların Apple Store’a gitmeleri gerekiyor.

Türkiye için ise ufukta bu tip bir takas programı görünmüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Pupada da aynı program benzer fiyatlarla mevcut. Tüm dünya ile aynı firma uyguluyor takas programını ve fiyatlarda ortalamada.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz