Ana Sayfa Apple Apple’ın Eski Pazarlama Yöneticisi, iPad’ini Büküldüğü İçin İade Etti

Apple’ın Eski Pazarlama Yöneticisi, iPad’ini Büküldüğü İçin İade Etti

0
Apple'ın Eski Pazarlama Yöneticisi, iPad'ini Büküldüğü İçin İade Etti

iPad modellerinde kullanıcıların yaşadığı bükülme sorununu yaşayan Apple’ın pazarlamadan sorumlu eski yöneticisi, cihazını iade etti.

iPad modelleri, 2014 yılından bu yana bükülme sorunu ile gündeme geliyor. Bundan dolayı bazı kullanıcıların cihazında herhangi bir sorun olmasa dahil cihazını iade ettiği iletiliyor.

Firma; herhangi bir sorun olmadığını, dileyen kullanıcılara paralarını iade edebileceklerini dileyen kullanıcıların ise tabletini değiştirebileceğini açıklamıştı.

Şirketin pazarlamadan sorumlu eski yöneticisi olan Michael Gartenberg’in de iPad’ini iade etmesi, sorunun basit olmadığının göstergesi.

Gartenberg, attığı twitte Apple’ın bu şekilde yapmaması gerektiğini belirtti. Eski pazarlama yöneticisi, bükülme sorununun yanı sıra ekrandaki ölü piksel sorununa da twitinde yer veriyor.

Daha önce iPhone 6 ve 6 Plus modellerinde de bükülme sorunu olduğunu görmüştük. Bu durumdan sonra daha sağlam modeller için kasada kullanılan alüminyum bileşen değiştirilmişti.

Geçtiğimiz günlerde Dan Riccio tarafından yapılan açıklamada yeni modellerin kalite standartlarını karşıladığı ve bükülme durumunun üretim esnasındaki hassasiyetten kaynaklandığı aktarılmıştı. Bu açıklamadan sonra tartışmalar daha da alevlenmişti.

Yeni iPad Pro modelleri, ülkemizde de satışta.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz