Ana Sayfa Haberler iPhone XR Modeli İçin Yeni Reklam Filmi Yayınlandı!

iPhone XR Modeli İçin Yeni Reklam Filmi Yayınlandı!

0
iPhone XR Modeli İçin Yeni Reklam Filmi Yayınlandı!

Apple, Eylül ayında tanıtılan yeni modellerinden biri olan iPhone XR için Color Flood başlıklı yeni bir reklam yayınladı.

Cosmo Sheldrake’in Come Along müziğinin kullanıldığı yeni reklam filminde, farklı renklerde tulumlar giymiş yüzlerce kişi oynuyor.

Reklam filmindeki tulumlarda, XR modelinin var olan 6 farklı rengine yer veriliyor. Filmde; beyaz, siyah, mavi, sarı, mercan ve Product Red rengine sahip tulumları giyen kişileri görüyoruz.

Reklam filmi, telefonun Liquid Retina ekranına dikkat çekerek bitiriliyor.

Eylül ayında tanıtılan model için yurt dışında kısa süreli bir değişim programı var. Bu program ile birlikte 6 adet renk seçeneğine sahip XR modelini, verilecek iPhone’a bağlı olarak 450 dolara kadar indirimle satın alabilmek mümkün.

iPhone Xs ve Xs Max için de geçerli olan program hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

XR modeli ülkemizde de satın alınabilir durumda. Ancak bu takas programı maalesef ki Türkiye’de geçerli değil.

Ülkemizde 64 GB depolama alanına sahip olan sürüm 7.399 TL, 128 GB depolama alanına sahip olan sürüm 7.799 TL, 256 GB depolama alanına sahip olan sürüm ise 8.699 TL fiyat etiketine sahip.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz