Ana Sayfa Apple AirPower, 2018’de De Satışa Çıkmadı: Apple Konu Hakkında Suskun

AirPower, 2018’de De Satışa Çıkmadı: Apple Konu Hakkında Suskun

0
AirPower, 2018'de De Satışa Çıkmadı: Apple Konu Hakkında Suskun

Hemen hemen 1.5 yıl önce tanıtılan AirPower, 2018 yılı işaret edilmesine rağmen satışa sunulmadı. Ayrıca Apple’dan konu hakkında açıklama gelmedi.

iPhone X modeli ile beraber gösterilen ürün, 2018’in Mart ayında kullanıcılarla buluşacaktı ancak halen satışa çıkarılmadı.

2017’nin Eylül ayında ilk defa gördüğümüz ürünün fiyatı ve çıkış tarihiyle ilgili hiçbir bilgi bulunmuyor. En son 2017’nin sonlarında 200 dolar fiyat etiketine sahip olacağına dair bir sızıntı olmuştu.

Apple’ın enerji aktarımı konusunda çalışan Yeni Zelanda kökenli PowerbyProxi isimli firmayı satın almasından sonra ürünle ilgili haberler duyulacağına kesin gözüyle bakılıyordu.

Olumlu ya da olumsuz fark etmeksizin çoğu konu hakkında açıklamalarda bulunan şirketin bu konuda neden açıklama yapmadığı ise merak edilen noktalardan. Firmanın aynı zamanda Eylül ve Ekim aylarında yaptığı etkinliklerde de konu hakkındaki soruları cevapsız bıraktığı aktarılıyor.

Üretim sürecinde yaşanan bir sorundan dolayı gecikmenin yaşandığı tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra firmanın projeyi şu an için rafa kaldırmış olabileceği eklenen notlar arasında.

Ürün ile birlikte kablosuz şarj destekli iPhone, Apple Watch ve AirPods’u aynı anda şarj edebilmek mümkün.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz