Ana Sayfa Haberler Apple, Bükülebilen iPad Pro’lar İçin Yeni Bir Destek Sayfası Açtı

Apple, Bükülebilen iPad Pro’lar İçin Yeni Bir Destek Sayfası Açtı

0
Apple, Bükülebilen iPad Pro'lar İçin Değişim Sayfası Açtı

Apple, geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve performansından ziyade bükülmesiyle gündeme gelen iPad Pro ile ilgili bilgi veren yeni bir destek sayfa yayınladı.

Şirket, yayınladığı yeni destek sayfasında sorunu detaylı bir şekilde anlatıyor.

Piyasadaki birçok taşınabilir bilgisayardan daha güçlü olan tablete sahip bazı kullanıcılar, cihazın bükülmesinden şikayetçi. Sorunun ortaya çıktığı ilk zamanlarda yapılan açıklamalar, kargo esnasında yaşanmış olabileceğini içeriyordu.

Firma tarafında sonradan gelen açıklamalar ise hassas üretim sürecinden geçtiği için bu problemin yaşandığını aktarıyordu.

Üretim sürecinde 400 mikronluk bir sapmanın olabileceği iletilen sayfada, bu ölçünün 4 adet kağıda eşit olduğu belirtiliyor. Ayrıca bu durumun cihazın performansına etki etmediğine de yer veriliyor.

Cihazınızda bu tip bir problem olduğunu düşünüyorsanız Apple destek ile iletişime geçmeniz gerektiği ve direkt olarak Apple’dan satın aldıysanız 14 günlük bir iade süresine sahip olduğunuz sayfada aktarılan diğer notlar arasında.

Ülkemizde de satışta olan iPad Pro’nun fiyatı 64 GB depolama alanına sahip sürüm için 5.899 TL’den başlıyor. 12.9 inçlik, Wi-Fi + Cellular destekli ve 1 TB depolama kapasitesi sunan sürüm, 14.099 TL ile en pahalı iPad Pro.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz