Ana Sayfa Apple Tim Cook, Apple’ın 2019 Planlarından Bahsetti

Tim Cook, Apple’ın 2019 Planlarından Bahsetti

0
Tim Cook, Apple'ın 2019 Planlarından Bahsetti

Katıldığı TV programlarından bir tanesinde Apple’ın 2019 planlarından bahseden Tim Cook, insanlığa en çok sağlık alanında katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Şirketin CEO’su bunun yanı sıra 2019’da yeni servislerin hizmete başlayacağı müjdesini verdi.

CNBC’de seyircilerin karşısına çıkan Mad Money programında Jim Cramer’in sorularını cevaplayan Cook, iPhone XR satışları ve firmanın giyilebilir ürünlerinden söz etti. Bunun yanı sıra gelecekte sunulacak olan servisler ve sağlık hizmetleri hakkında açıklamalar yaptı.

Servisleri şirketin %40’ına kadar genişletebileceklerini söyleyen Apple’ın CEO’su, bu servisler hakkında detay vermekten kaçındı.

Çeşitli sızıntılara göre şirket, Texture isimli dergi platformunu kullanarak ücretli bir haber aboneliği servisini kullanıcılara sunacak. Bir diğer sızıntıya göre Apple, kendi video servisini geliştirmeye devam ediyor. Bu video servisinin ise 2019 yılı içerisinde içerisinde kullanıcılarla buluşabileceği aktarılıyor.

Sorular arasında firmanın insanlığa en büyük katkısının ne olduğu da vardı. Bu soruya tereddütsüz bir şekilde sağlık hizmetleri cevabını veren Tim Cook, Apple Watch ile bu alana daha fazla odaklandıklarını aktardı. Bunun yanı sıra ResearchKit ve CareKit ile kullanıcıların sağlık bilgilerini iPhone’larında taşımanın oldukça önemli olduğunu dile getirdi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz