Ana Sayfa Apple Apple Pay, Bu İlkbahar Slovakya ve Çek Cumhuriyeti’ne Açılabilir

Apple Pay, Bu İlkbahar Slovakya ve Çek Cumhuriyeti’ne Açılabilir

0
Apple Pay, Bu İlkbahar Slovakya ve Çek Cumhuriyeti'ne Açılabilir

Apple Pay’in Şubat ve Mart ayları içerisinde Slovakya ve Çek Cumhuriyeti ülkelerindeki kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Sızıntılara göre Apple Pay, önümüzdeki bahar itibariyle bu iki ülkede kullanılabilecek.

İlk etapta bu alandaki en büyük iki isim olan Ceska Sporitelna ve Komercni Banka bankalarına ek olarak mBank, Moneta, ve Air Bank bu servise destek verecek.

Equa Bank ve Banka Creditas’ın da 2019’un ortalarına doğru bu servise dahil olması bekleniyor. Slovak kaynaklar tarafından verilen bilgi, Apple‘ın bankalara Mart ayında açılmaya hazırlanmalarını söylediğini gösteriyor.

Servis, 2014’ün Ekim ayında ilk kez ABD’de kullanmaya başlanmıştı. Servisin yaygınlaşmaya başlaması ilk zamanlarda oldukça yavaştı. Ancak Apple Pay’e şu an bakıldığında Çin, İngiltere ve Almanya gibi dünyadaki çoğu büyük pazarda kullanıma açıldığını görüyoruz.

Apple’ın bu hizmeti Avrupa’da da yaygınlaştırmaya çalıştığı, eklenen notlar arasında.

Hizmetin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda ise ufukta şimdilik herhangi bir haber ya da sızıntı görünmüyor. Henüz Türkiye’de kullanılamayan hizmet ile beraber mobil bir şekilde ödeme yapabilmek mümkün hale geliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz