Ana Sayfa Haberler iPad Pro İçin Yeni Reklam Filmleri Yayınlandı

iPad Pro İçin Yeni Reklam Filmleri Yayınlandı

0
iPad Pro İçin Yeni Reklam Filmleri Yayınlandı

Apple, geçtiğimiz Ekim ayında tanıttığı yeni iPad Pro modelleri için cihazın çeşitli özelliklerini ön plana çıkaran yeni reklam filmleri yayınladı.

Yayınlanan reklam filmlerinde yeni nesil Apple Pencil’ı da görüyoruz.

Şu an piyasada olan bir çok taşınabilir bilgisayardan daha güçlü olan iPad Pro’nun yayınlanan reklam filmlerinde ağırlıklı olarak verimlilik konusu ön planda.

Reklam filmlerinde kendi podcast yayınlarınızı yapabilmekten tutun da AR teknolojisiyle kendi alanınızı nasıl dizayn edebileceğinize dair bilgiler bulunuyor.

Bunun yanı sıra tabletin bir sunum cihazı olarak da kullanılabileceğine yer verilmiş.

Yayınlanan reklam filmlerinde ayrıca not alma ve kağıtsız olarak çalışma konseptlerine de yer veriliyor.

Ülkemizde de satışa sunulan tabletin fiyatı, 11 inç ekrana ve 64 GB depolama alanına sahip başlangıç sürümü için 5.899 Türk Lirası olarak belirlenmiş.

11 inç ekrana sahip iPad Pro’nun 256 GB depolama alanına sahip sürümü 6.999 Türk Lirası, 512 GB depolama alanına sahip sürümü 8.499 Türk Lirası, 1 TB depolama alanına sahip sürümü ise 11.499 Türk Lirası olarak karşımıza çıkıyor.

12.9 inç ekrana sahip iPad Pro’nun 64 GB depolama alanına sahip sürümü 7.399 Türk Lirası, 256 GB depolama alanına sahip sürümü 8.499 Türk Lirası, 512 GB depolama alanına sahip sürümü 9.999 Türk Lirası, 1 TB depolama alanına sahip sürümü ise 12.999 Türk Lirası fiyat etiketine sahip.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz