Ana Sayfa Apple iPhone SE yeniden satışa sunuldu!

iPhone SE yeniden satışa sunuldu!

0

Geçtiğimiz Eylül ayında yeni akıllı telefonları iPhone XS, iPhone XS Max ve XR’ı tanıtan Apple, yaptığı açıklama ile iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve iPhone X modellerinin artık satılmayacağını açıklamıştı.

Yeni iPhone modellerine olan ilginin düşük olması nedeniyle Kasım ayında iPhone X’in üretimine yeniden başlandı. Bu konuda uzun süredir devam eden sessizlik, iPhone SE’nin geri dönmesi ile birlikte tekrardan bozuldu.

iPhone SE İnceleme

iPhone SE indirimli fiyattan tekrar satışta!

Apple elinde kalan stoğu bitirmek istemiş olacak ki, küçük ekranlı iPhone’u yeniden satışa sundu. Kesinlikle refurbished vs olmayan, yeni bir şekilde açılmamış kutusunda gelen iPhone SE’nin fiyatında ciddi bir indirim yapıldı.

Bu kapsamda 32 GB’lık modeli satın almak isteyenlerin 249 dolar, 128 GB’lık modeli almak isteyenlerin ise 299 dolar ödemesi gerekiyor. Bu en düşük modelde 100 dolar, en yüksek modelde ise 150 dolar indirim anlamına geliyor.

Teknik özellikleri kısaca hatırlamak gerekirse, 4 inç büyüklüğündeki ekranı 1136 x 640 piksel çözünürlük sunan telefon, Apple A9 işlemciden güç alıyor. Cihazın arka tarafında 12 Megapiksel, ön tarafında ise 1.2 MP’lik bir kamera yer alıyor.

2016 yılında satışa sunulan telefon, iPhone 5 ve 5s modelleri ile aynı tasarımı kullanıyor. Apple bu cihazı büyük ekranlı iPhone’lardan hoşlanmayan kullanıcılara hitap etmesi için üretti ve  ciddi bir kullanıcı kitlesi oluştu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz