Ana Sayfa Apple Pioneer Rayz Plus kulaklık inceleme

Pioneer Rayz Plus kulaklık inceleme

7

iPhone’un en büyük dertlerinden birisine son veren, gürültü önleyici gibi birçok özelliğe sahip olan ancak şarja ihtiyaç duymayan Pioneer Rayz Plus kulaklık incelemesi ile karşınızdayız.

Pioneer Rayz Plus kulaklık inceleme

Apple‘ın, iPhone 7 modelinden beri yer vermediği 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılmasının ardından oluşan telefonu sarj ederken kulaklık takamama sorununa büyük bir çözümle karşımıza çıkan bu kulaklık, içerisinde bir çok teknolojiye sahip ve oldukça şık bir minimalist tasarıma sahip.

Özellik olarak ise, aktif gürültü engelleme, otomatik durdurma ve eller serbest gibi bir çok özellik sunan bu kulaklığın, içerisindeki LightX teknolojisi sayesinde telefonunuzun gücünü neredeyse yok denecek kadar az bir şekilde kullandığını da belirtelim. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizi incelememiz ile başbaşa bırakalım.

Pioneer Rayz Plus Teknik Özellikler:
Tip: Kulak içi
Kablo Uzunluğu: 1.2 Metre
Giriş: Lightning
Sürücü Ünitesi: 9.2mm
Bitrate: 24 Bit
Frekans Aralığı: 10Hz-22kHz

Kutu içeriği neler?

Pioneer Rayz Plus
6 adet kulaklık başlığı (XS, S, M, L, XL, XXL)
Üç çift Uyumlu köpük kulak ucu (S, M, L)
Kablo klipsi
Kullanici rehberi


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


7 Yorumlar

  1. yabancı apple storelarda 130$ kendi sitesinde ise 99$ yani kulaklık güzel olsada airpodstan 20-30 dolar ucuz sadece böyle bir durumda da insan neden airpods almasın ki? iPad Proda usb-c geldi yakında iphonelarda da usb-c gelecekken bir de bu kulaklığı sadece telefonumuzda kullanabileceğiz yani o da 2019 öncesi iphonelarda olacak. airpods ise windows android ios fark etmeksizin kablosuz olarak her cihazda kullanılabilinecek.

    kimse ses kalitesi demesin ses kalitesi arayan da zaten bu fiyata daha iyisini bulabilir + diğer cihazlarda da çalışabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz