Ana Sayfa Apple Grup FaceTime Açığını Bulan Gence Apple’dan Ödül

Grup FaceTime Açığını Bulan Gence Apple’dan Ödül

0

Apple, iOS 12.1.4 güncellemesiyle birlikte çözülen grup FaceTime açığını bulan Grant Thompson’a ödül vereceklerini duyurdu.

Açığı hızlı bir şekilde düzeltmediği için suçlanan firma, şu an sadece iOS’te keşfedilen güvenlik açıkları için geliştiricilere ödeme yapıyor.

Yaklaşık 3 yıldır işletim sistemindeki hataları keşfedenlere ödeme yapmaya başlayan şirket, geliştiricilere 200 bin dolara varan ödüller vadediyor.

iOS 12.1.4 güncellemesi sonunda yayınlandı!

Apple; Thompson’ın ailesinin yanı sıra, gencin kendisine de eğitim hayatına katkıda bulunmak için ekstra ödül verecek. Aileye yapılacak ödemenin tutarı ise belirtilmedi.

Ödüle ek olarak Grant Thompson ismine, Apple güvenlik güncellemeleri sayfasında da yer verildi.

Grup FaceTime açığı kapatıldı

Teknoloji devi tarafından verilen bilgiye göre Catalina Foothills Lisesi’nde okuyan Grant Thompson’ın keşfettiği bu açık, iOS 12.1.4 ile kapatıldı.

Ayrıca uygulama üzerinde ekstra güvenlik denetimleri gerçekleştirilmiş. Ve hem sunucu hem de uygulamanın güvenliği artırılacak şekilde değişiklikler yapılmış.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz