Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple yüksek SAR değerinde zirveye oynuyor!

Apple yüksek SAR değerinde zirveye oynuyor!

1

Daha önceden de yapmış olduğu araştırmalarla tanınan Statista tarafından açıklanan veriler doğrultusunda, piyasadaki en yüksek SAR değerine sahip olan telefonlar gözler önüne serildi. Yayınlanan listede Apple’ın akıllı telefonlarındaki yüksek SAR değerleri dikkat çekiyor. İşte, aralarında, iPhone 7ve iPhone 8′inde yer aldığı en düşük ve en yüksek SAR değerleri listesi!

Akıllı telefonlar bizi dinliyor mu? Test ettik!

Apple yüksek SAR değerinde başa oynuyor!

Türkçe’de Özgül Şoğurma Oranı olarak adlandırılanSAR değerleri ile ilgili bir takım araştırmalar yapan Statista, aralarında OnePlus, Xiaomi, Apple ve Samsung marka akıllı telefonların yer aldığı en yüksek ve en düşük SAR değerine sahip olan akıllı telefonları açıkladı.

Sar Değerleri / Yüksek SAR değeri

En yüksek SAR değerine sahip olan akıllı telefonlar!

Statista tarafından açıklanan listeye göre, en yüksek SAR değerine sahip olan akıllı telefonun Xiaomi Mi A1 olduğunu görmekteyiz. Statista’nın verilerine göre Xiaomi Mi A1′in kafa bölgesine sunduğu SAR değeri 1. 49 w/kgolarak karşımıza çıkıyor.

Bunun haricinde listede bizleri şaşırtan bir diğer firma ise, Apple‘ın iPhone 7‘si ve iPhone 8’i oldu. En yüksek Özgül Şoğurma Oranı‘na sahip olan telefonlar listesinde yer alan iPhone 7‘nin 1.38 w/kg SAR değeri ile bizleri karşılıyor.

Bunun haricinde, iPhone 8‘in de 1.32 w/kg SAR değerine sahip olduğunu da özellikle belirtelim. Söz konusu bu listeyi yukarıda yer alan görselden inceleyebilirsiniz.

En düşük SAR değerine sahip olan akıllı telefonlar!

En yüksek Özgül Şoğurma Oranı‘na sahip olan telefonlar haricinde, en düşük değere sahip olan telefonlarda açıklandı.

Bu listeye de göz attığımızda ise bizleri, en düşük SAR değeri ile Samsung Galaxy Note 8 karşılıyor. 0.17′lik oranla listede birinci sırada yer alan Note 8‘in haricinde listede Samsung’dan S8 Plus, Galaxy J6+, Galaxy S8ve S9ve S7modelleri de yer alıyor. Söz konusu bu listeyi ise hemen aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Sar Değerleri / Yüksek SAR değeri


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz