Ana Sayfa Öne Çıkanlar iOS 12.1.4 bağlantı sorunu ile gündemde!

iOS 12.1.4 bağlantı sorunu ile gündemde!

0

Son zamanlarda yaşamış olduğu yazılımsal sıkıntılar ile sık sık gündeme gelen iOS 12, şimdi de iOS 12.1.4 bağlantı sorunu ile gündemde.

Apple AirPods 2 yeni renk seçeneği ile geliyor!

iOS 12.1.4 bağlantı sorunu ile gündemde!

Hatırlarsanız, iOS 12.1.1 güncellemesi ile beraber, ülkemizdeki kullanıcılarda dahil olmak üzere yeni güncellemeyi yükleyen birçok kullanıcı şebeke sorunu ile baş başa kalmıştı.

Ülkemizdeki kullanıcıları da etkileyen bu sorunu çözmek için 100 MB boyutundaki iOS 12.1.2 güncellemesini yayınlayan Apple, ne yazık ki bu güncellemeyle de söz konusu bağlantı sorununu gidermemişti.

Daha sonrasında ise, yayınlanan iOS 12.1.3 güncellemesiyle bu bağlantı sorunu ortadan kaldırılmıştı.

Ancak, sosyal medya üzerinden kullanıcıların söylediklerine göre, FaceTime hatasını çözmek için yayınlanan iOS 12.1.4 güncellemesinden sonra, bazı kullanıcılar hücresel veri ve Wi-Fi bağlantılarında sıkıntı yaşadığını dile getiriyor.

iOS 12.1.4 bağlantı sorunu

Henüz, iOS 12.1.4 bağlantı sorunu ile ilgili bir açıklamada bulunmayan Apple, görünen o ki alelacele yayınlamış olduğu güncelleme ile birlikte kullanıcıların canını sıkan hatayı yeniden getirmiş gibi görünüyor.

Söz konusu sıkıntıları Twitter’dan Apple’a ileten kullanıcılar, hemen yukarıda belirtiğimiz gibi çeşitli bağlantı hataları yaşadıklarını dile getiriyorlar.

Bazı kullanıcılar ise, hücresel verinin tamamen devre dışı kaldığını ve ne yaparlarsa yapsınlar aktif edemediklerini de belirtiyorlar.

Tüm bunların haricinde bir takım performans sıkıntılarının da yeni güncelleme sonrası nüksettiğini şikayet edilen sorunların arasında yer alıyor.

Peki, siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? iOS 12.1.4 bağlantı sorunu ile ilgili düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorum kısmından aktarabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz