Ana Sayfa Haberler Kablosuz AirPods Şarj Kutusu Çok Yakında Geliyor

Kablosuz AirPods Şarj Kutusu Çok Yakında Geliyor

0
Kablosuz AirPods Şarj Kutusu

OnLeaks’ten Steve Hemmerstoffer bugün, kablosuz AirPods şarj kutusunun yakında piyasaya sürüleceğini söylediği bir tweet attı. Hemmerstoffer’un tweet’i ayrca acı bir gerçeği ortaya koyuyor. Ne yazık ki “Hey, Siri” özellikli merakla beklenen Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklığı yakın zaman içinde piyasaya sürülmeyecek.

OnLeaks, kablosuz şarj kutusunun yakında piyasadaki yerini alacağı iddiasının yeni ve doğrulanmayan bir kaynaktan geldiği belirtiyor. Hemmerstoffer, yakında piyasaya sürülecek olan kablosuz şarj kutusunun ilk nesil AirPods’larla birlikte geleceğini belirtiyor.

Yeni Nesil AirPods’un Çıkış Tarihi Gizemini Koruyor

AirPods 2 ile ilgili söylentilerin çoğunda, yeni kablosuz kulaklıkların bu yılın ilk yarısında piyasaya sürüleceği öne sürülüyordu. Ne zaman piyasaya sürüleceğiyle ilgili net bir bilgi bulunmasa da, kaynaklara göre yeni nesil kulaklık, 2019 iPad’ler ve AirPower ile birlikte 29 Mart’ta piyasaya sürülecek.

OnLeaks, Apple’ın yeni kablosuz kulaklığının yeni bir renk seçeneği ile geleceğini söyledi. Dün bir başka kaynak kulaklıkların siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle geleceğini öne sürmüştü. Yeni nesil AirPods’un “Hey, Siri” özelliğinin ötesinde, su geçirmez olacağı yönünde iddialar bulunuyor. Ancak suya karşı dirençli modelinin aslen üçüncü nesil mode olacağı yönünde görüş bildiren kaynakların sayısı bir hayli fazla.

OnLeaks ve Hemmerstoffer, tedarik zincirlerinden edindikleri sızıntıları paylaşmalarıyla biliniyor. Sadece Apple’ın tedarik zincirinden değil, zaman zaman diğer akıllı telefon üreticilerinin tedarik zincirinden de önemli sızıntılarla gündeme gelebiliyor. Örneğin Hemmerstoffer, 2018 model iPad Pro’nun yepyeni bir tasarımla geleceğini ilk kez dillendirmesiyle geçtiğimiz yıl adından sık sık söz ettirmeyi başarmıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz