Ana Sayfa Öne Çıkanlar Kimsenin bilmediği iPhone ipuçları!

Kimsenin bilmediği iPhone ipuçları!

4

Herkes iPhone‘ların, diğer telefonlara göre daha kapalı bir sistem olduğunu söylese de iOS 12 ile gelen Siri Kestirmeleri, hiçbir programa muhtaç kalmadan çoğu konuda bu söylemi yıkıyor. İşte Siri Kestirmeleri ve yetenekleri!

iPhone’da istedikleriniz gerçekleşiyor!

Siri Kestirmeleri, günlük işlerinizi en çok kullandığınız uygulamalarda, sadece bir dokunuşla veya Siri‘den isteyerek yapmak istediğiniz şeyleri hızlıca yapmanıza olanak sağlıyor. Örneğin beğendiğiniz herhangi bir videoyu indirmek, YouTube‘u arka planda çalıştırmak ve istediğiniz bir kişiye sayısız mesaj göndermek gibi neredeyse her konuda sınırsız bir kullanım sağlıyor. Biz de bu videoda, günlük hayatta kullanabileceğimiz ve işlerimizi herhangi bir programa muhtaç olmadan gerçekleştirebilecek en iyi kestirmelere yakından baktık! İyi seyirler!

Siri kestirmelerini kullanmadan önce Kestirmeler uygulamasını App Store üzerinden indirmeyi unutmayın. Kestirmeler uygulamasını indirdikten sonra linkleri kullanabilirsiniz.

Videoda kullandığımız Kestirmelerin linklerini de video açıklamasından bulabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

  1. Öncelikle emeğin için çok teşekkür ederim 🙂 arkasından fakat geleceği nasılda belli ama ,
    Kestirmelerini sıfırdan oluşturacaklar için link vermemiş olman bende 2 saatlik bir çalışmaya sebep oldu:) tahsilatı sonra hallederiz aramızda
    https://www.icloud.com/shortcuts/fca1
    İnstagram foto kaydetme kestirmesi
    https://www.icloud.com/shortcuts/7a9b
    Wi-Fi açıp kapama kestirmesi
    https://www.icloud.com/shortcuts/5a97
    Bluetooth Açma Kapatma Kestirmesi
    https://www.icloud.com/shortcuts/8446
    Hücresel Ağ Açma Kapatma Kestirmesi
    https://www.icloud.com/shortcuts/d43c

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz