Ana Sayfa iPhone Kırmızı iPhone XS ve iPhone XS Max Bu Ay Geliyor

Kırmızı iPhone XS ve iPhone XS Max Bu Ay Geliyor

0
Kırmızı iPhone XS ve iPhone XS Max

Sosyal medyada öne sürülen iddianın doğruluğu kanıtlanırsa kırmızı iPhone XS ve iPhone XS Max bu ay Çin’de piyasaya sürülebilir. Weibo paylaşımı Apple’ın bölgedeki iPhone satışlarını artırmak için bu ayın sonunda kırmızı renkli yeni iPhone modellerinin piyasaya sürüleceğini öne sürülüyor.

PRODUCT (RED) Markası Kullanılmayacak

Weibo paylaşımı Apple’ın tedarik zincirindeki kaynaklara dayandırılıyor. İlginç olan şey ise kırmızı renkli modellerde PRODUCT (RED) markasının kullanılmayacak olması. Cupertino merkezli şirket, Mart 2017’den bu yana PRODUCT (RED) markasını kullanarak kırmızı renkli iPhone modellerini piyasaya sürüyor. Şirketin iPhone XS’lerde PRODUCT (RED) markasını kullanmayacak olduğu iddiası ise iPhone XR’de markanın zaten kullanılıyor olmasıyla ilişkilendiriliyor. Ayrıca Apple, Çin’deki kırmızı renkli iPhone 7 ve iPhone 8 modellerinde de PRODUCT (RED) markasını kullanmıyor.

Apple, çeşitli kırmızı renkli aygıtlarını ve aksesuarlarını satmak için yaklaşık 13 yıldır (RED) Global Fon ile ortaklık kurmuş durumda. Apple, satılan her ürün için HIV/AIDS ile mücadele eden hayır kurumuna bağışta bulunuyor. Çin’de herhangi bir PRODUCT (RED) markalı Apple ürünü bulunmamasına rağmen Apple CEO’su Tim Cook, Mart 2017’de satılan her kırmızı iPhone için Global Fon’a bağışta bulunduğunu söylemişti. Yani PRODUCT (RED) markası kullanılmıyor olsa da bağışlar yapılıyor.

Çin’de kırmızı iPhone XS ve iPhone XS Max’in piyasaya sürülme planı dünyanın geri kalanında da yeni renk seçeneğiyle iPhone XS modellerinin geleceğinin habercisi. Elbetteki aralarında Türkiye’nin de bulunduğu ülkelerdeki kırmızı renkli iPhone XS ve XS Max’de PRODUCT (RED) markası yer alacak. 2017’de piyasaya sürülen iPhone X için PRODUCT (RED) markalı kırmızı renk söylentisi uzun süre gündemdekini yerini korumuştu, ancak Apple bu yönde bir adım atmamıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz