Ana Sayfa Apple Music Apple Music’te Ek 1 Aylık Ücretsiz Abonelik Dönemi Başladı

Apple Music’te Ek 1 Aylık Ücretsiz Abonelik Dönemi Başladı

0
Apple Music

Apple bugün, Apple Music abonelerinin arkadaşlarına bir aylık ücretsiz servis aboneliği hediye etmelerini sağlayan bir bildirim göndermeye başladı. Bildirimi alan Apple’ın müzik servisi aboneleri, bildirimde yer alan bağlantıyı arkadaşlarına göndererek onlara bir aylık ücretsiz abonelik hediye edebilirler. Cupertino merkezli şirket, bir aylık ücretsiz aboneliğin yalnızca Apple Music’e abone olmayan kullanıcılar tarafından kullanılabileceğini belirtiyor.

1 Ay Ücretsiz Apple Music

Apple’ın Müzik Servisini 4 Ay Ücretsiz Kullanmak Mümkün

Bir aylık ücretsiz Apple Music denemesine kaydolan kişi, aboneliğinin bir ay sonra veya standart üç aylık ücretsiz deneme süresinden bir ay sonra yenilendiğini görecek. Apple’ın bu özel teklifi daha önce müzik servisini kullanmayan kişilerin ücretsiz olarak dört aylık hizmet alabilecekleri anlamına geliyor. Apple şu anda herkes için üç aylık ücretsiz deneme aboneliği sunuyor.

Üç aylık deneme aboneliğini kullanmış ve sonrasında aboneliğini iptal etmiş olan kullanıcılar arkadaşları tarafından kendilerine gönderilen bu tavsiye bağlantısı aracılığıyla ek bir aylık ücretsiz Apple Music aboneliği edinebilirler.

Şu anda tüm Apple Music kullanıcılarının bu bildirimlerini aldığını söylemek yanlış olacaktır, çünkü Apple’ın bölgelere veya kullanıcılara göre bildirimler gönderdiği bildiriliyor. Apple’ın bu teklifi, daha önce müzik servisine kaydolmuş ve aboneliğini yenilememiş kullanıcılara sunulan ücretsiz ek abonelik süresi teklifine oldukça benziyor.

31 Ocak 2019 itibariyle Apple’ın müzik servisinin abone sayısı 50 milyona ulaşmıştı. Şirketin hedefinde güçlü rakibi Spotify’ı geçmek var ve bunun için etkin bir şekilde çalışmalar yürütülüyor. Teknoloji devinin bu son hamlesinin işe yarayıp yaramadığını ise zaman gösterecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz