Ana Sayfa Haberler iPhone pilleri ne zaman değiştirilmeli? (Video)

iPhone pilleri ne zaman değiştirilmeli? (Video)

1

Kullandığımız telefonların pil ömrü, halen uzun süreler yetebilecek seviyede değil. Öyle ki herhangi bir iPhone pili, ilk kullanımının üstünden 1-2 yıl gibi kısa bir sürenin geçmesinin ardından eskiye biliyor ve bize istenilen performansı veremiyor.

iPhone pili ne zaman değiştirilmeli?

iPhone pilleri için lityum iyon teknolojisi kullanıyor ve bu teknolojiyi kullanan piller, Apple tarafından belirlenen bir kullanım ömrüne sahip. Biz de bu videoda,  Apple’ın kendi sitesinde belirttiği pil döngüsünün ne olduğuna ve kendi iPhone’unuzda bu döngüyü nasıl bulabileceğinizi anlattık. Eğer bir iPhone’a sahipseniz ve pil kullanım ömrünüzden memnun değilseniz, videoda belirtilen adımları takip edebilir, iPhone’un pilinin döngü sayısını bularak pilinizin hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

iPhone pilinizin değişimi için Apple‘ın kendi merkezlerini yahut yetki verdiği servislerini tercih etmeniz, pil değişimi için en sağlıklı yol olacaktır. Ayrıca, pil değişimine karar vermek için birden fazla kriter olduğunu ve en önemli etkenlerin  pil sağlığı kısmı ve bu döngü sayısı olduğunu belirtmekte fayda var. İyi seyirler!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz