Ana Sayfa Aksesuar Siyah Renkli AirPods Bu Baharda Gelebilir!

Siyah Renkli AirPods Bu Baharda Gelebilir!

0
Siyah AirPods

Taiwan Economic Daily News’in (TEDN) haberine göre, Apple, yeni bir yüzey kaplaması, kablosuz şarj ve siyah renk seçeneği ile yenilenen AirPods’unu bu baharda piyasaya sürmeyi planlıyor. Apple tedarikçisi Inventec, yeni AirPods’ları üretiyor ve bunları bu ilkbaharda, belki de şu an seri üretimde olan AirPower ile birlikte göndermeye hazırlanıyor olabilir.

Apple Siyah AirPods

TEDN tarafından paylaşılan bilgiler bu hafta başında MySmartPrice’dan duyduğumuz söylentilerle birebir eşleşiyor. MySmartPrice, hem Apple’ın piyasaya süreceği yeni AirPods’un hem de şarj kutusunun siyah ve beyaz renk seçenekleriyle geleceğini öne sürüyordu. Ayrıca yeni Apple’ın yeni kablosuz kulaklığının mat bir kaplama ile farklı bir dokuya sahip olacağını iddia ediyordu.

Fiyatta Herhangi Bir Değişiklik Olmayacak

TEDN, yenilenen AirPods’un ABD satış fiyatının önceki sürümle aynı yani 159 dolar olacağını öne sürüyor. Ancak yenilenen AirPods’un fiyatının 199 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacağı yönünde farklı kaynaklardan gelen birçok söylenti var. Şu anda Apple’ın kablosuz kulaklığı Türkiye’de 1.199 TL’den satılıyor.

Yeni AirPods’un ne zaman piyasaya sürüleceği hala tam olarak bilinmiyor. Apple, 25 Mart’ta bir etkinlik düzenleyecek, ancak etkinlikte yeni aygıtlar yerine hizmetlere odaklanılacak gibi duruyor. Cupertino merkezli şirket elbetteki yenilenmiş kablosuz kulaklığını ve belki de kablosuz şarj matı AirPower’ı özel bir etkinlik yerine basın açıklaması yoluyla piyasaya sürmeyi tercih edebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz