Ana Sayfa Haberler WhatsApp Business iOS için kullanıma sunuldu!

WhatsApp Business iOS için kullanıma sunuldu!

0

iOS kullanıcıların dört gözle beklediği WhatsApp Business sonunda kullanıma sunuldu. Peki, WhatsApp Business iOS kullanıcılarına neler sunuyor? Gelin, yakından bakalım.

Instagram kaybolan takipçi sorunu ile gündemde!

WhatsApp Business iOS için kullanıma sunuldu!

Popüler anlık mesajlaşma uygulamasının iş dünyası için geliştirmiş olduğu servis, sonunda iOS kullanıcıları içinde kullanıma sunuldu.

WABetaInfo raporlarına göre, WhatsApp Business şimdilik Apple TestFlight beta programına kayıtlı olan kullanıcıların erişime açılmış durumda.

WhatsApp Business iOS

WhatsApp Business nedir?

WhatsApp‘ın neredeyse tüm dünyada yaygınlaşması ve artık iş iletişimi için de kullanıldığını fark eden şirket, müştelerilerle işletmeleri bir araya getirerecek WhatsaApp Business ile karşımıza çıkmıştı.

Bu hizmet sayesinde müşteriler ile işletmeler zaman kaybı yaşamadan hemen iletişime geçmesi sağlanıyor.

Business hizmetiyle beraber ayrıca işletme sahipleri, hem şahsi WhatsApp hesaplarını hem de şirket hesaplarını tek bir cihaz üzerinden kontrol edebiliyor.

Yani, bu hizmetle hem kişisel hesabınızı hemde işletmenizin hesabını tek bir çatı altında kontrol edebiliyorsunuz.

WhatsApp Business iOS

WhatsApp Business iOS Beta testlerine nasıl katılırım?

App Store üzerinden TestFlight uygulamasını indirdikten sonra, beta testlerine geçebilmek için buraya tıklayın.Linke tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan”Start Testing (Teste Başla)” seçeneğine tıklayın. Teste Başla tıkladıktan sonra bu sayfadan TestFlight uygulamasına yönlendirileceksiniz.

Uygulamaya yönlendirildikten sonra beta testlerine katılım şartlarını ve koşullarını kabul edin. Tüm bunları yaptıktan sonra geriye kalan tek işlem ise, App Store üzerinden indirmiş olduğunuz TestFlight uygulamasından, Business’ın Beta sürümünü indirmek. Böylece sizde, en son gelen yenilikleri herkesten önce deneyimleyebileceksiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz