Ana Sayfa Öne Çıkanlar Birbirinden kullanışlı iOS Uygulamaları

Birbirinden kullanışlı iOS Uygulamaları

0

iOS mobil işletim sistemi tabanlı cihazların uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki eğlenceli ve işlevsel uygulamalar ile karşınızdayız. İşte, Haftanın En İyi iOS Uygulamaları!

Haftanın En İyi iOS Uygulamaları – 16 Şubat

Her hafta sizler için 5 başarılı iOS uygulamasını bir araya getiriyoruz. Birçok farklı uygulamanın bulunduğu listemize geçmeden önce sıralanan bu uygulamaların, popülerlik derecesi ve güncelleme sıklığı gibi çeşitli kriterler gözetilerek özenle seçildiğini belirtmekte yarar var.

Not: Haftanın En İyi iOS Uygulamaları, hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalardan derlenmektedir.

Hawkeye Access

Her hafta düzenli olarak siz değerli okurlarımız ile bir araya geldiğimiz Haftanın En İyi iOS Uygulamaları konusuna, oldukça ilginç bir uygulama ile başlıyoruz.

Adından da anlayabileceğiniz üzere, Hawkeye Access uygulaması ile, iOS cihazınızı gözünüz ile kontrol edebiliyorsunuz. Şimdilik iPhone XS ve iPad Pro modellerinde kullanılabilir olan söz konusu bu uygulamayı hemen aşağıda yer alan linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

:: Hawkeye Access uygulamasını indirmek için tıklayın!

Haftanın En İyi iOS Uygulamaları

Shump

Oldukça farklı ve eğlenceli bir yapıya sahip olan Shump ile siz iOS kullanıcılarını bambaşka bir deneyim bekliyor. Eğer şu sıralar farklı bir oyun arayışındaysanız, Shump‘ı hemen aşağıdaki linkten iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

:: Shump iOS indir!

Haftanın En İyi iOS Uygulamaları

Wallpaper Tree

İPhone XR, XS, XS Max, iPhone X, iPhone 8 ve 7modelleri için birbirinden güzel duvar kağıtlarının yer aldığı Wallpaper Tree uygulaması,  App Store üzerinde yer alan duvar kağıdı uygulamalarından biraz daha farklı bir yapısıyla ön plana çıkıyor.

Söz konusu bu uygulama üzerinden satın aldığınız duvar kağıtları sayesinde çevreyi korumak adına sizin adınıza ağaçlar dikiliyor.

:: Wallpaper Tree uygulamasını indirmek için tıklayın!

Haftanın En İyi iOS Uygulamaları

Quik

GoPro tarafından geliştirilen ve birçok iOS kullanıcısının tercih ettiği video düzenleme uygulamalarından biri olan Quik ile oldukça hızlı videolar düzenleyebilirsiniz.

Hazır temalar sayesinde, zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde video düzenlemenize olanak sağlayan Quik, adının hakkını veriyor.

:: iOS için Quik uygulamasını indir!

Haftanın En İyi iOS Uygulamaları

Filterious Photo Filters

iPhone veya iPad’inizde farklı bir kamera uygulaması arayışındaysanız, Filterious Photo Filters uygulamasını sizin tam isteğinize göre bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Birçok farklı gelişmiş ayar seçeneği sunan fotoğrafçılık uygulaması Filterious Photo Filters ile eşsiz çalışmalara imza atabilirsiniz.

:: Filterious Photo Filters  uygulamasını indirmek için tıklayın

Haftanın En İyi iOS Uygulamaları

Speedify

30’dan fazla sunucu desteği olan Speedify, hem ethernet hem de 3G/4G bağlantılarda hız kapasitenizi en yüksek noktada tutuyor. Hizmetin en kötü tarafıysa ücretsiz kullanımda ayda sadece 1 GB kota belirliyor olması.

Eğer, son zamanlarda böyle bir uygulama arayışındaysanız, Speedify VPN uygulamasını hemen aşağıda yer alan linkten indirebilirsiniz.

:: Speedify VPN uygulamasını indirmek için tıklayın

Haftanın En İyi iOS Uygulamaları


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz