Ana Sayfa Haberler Siyah AirPods 2 için tarih verildi!

Siyah AirPods 2 için tarih verildi!

1

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz haber ile beraber, siyah AirPods 2 ile ilgili bir takım önemli detayları siz değerli okurlarımız ile paylaşmıştık. Bugün de, siyah AirPods 2‘nin ne zaman piyasa sürüleceği belli oldu.

Birbirinden kullanışlı iOS Uygulamaları #2

Siyah AirPods 2 için tarih verildi!

Son zamanlarda paylaşılan raporlar doğrultusunda,  yeni nesil kulaklığın, kablosuz şarj desteği sahip olacağı özellikle belirtiliyor. Bu yüzden dolayı, AirPower ile birlikte piyasaya sürülmesine kesin gözüyle bakılan yeni nesil AirPods modelinin ayrıca, yeni bir renk seçeneği de ev sahipliği yapacağı ön görülüyor.

Siyah AirPods 2

Zaten, daha önceden de paylaşılan haberlerde söz konusu siyah AirPods 2 sık sık gündeme gelmişti. Şimdi ise, yeniden gündeme gelen siyah renkli kulaklığın ne zaman satışa sunulacağı hakkında önemli bir rapor yayınlandı.

Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklığı bahar ayında tanıtılacak!

Yayınlanan rapora göre, Apple önümüzdeki bahar ayında yeni nesil kablosuz şarj standını tanıtacak. Bu etkinlik ile beraber, ikinci nesil kablosuz kulaklığını da piyasaya sunması beklenen teknoloji devi, kullanıcılara çifte sevinç yaşamayı hedefliyor.

Bunun haricinde yayınlanan raporlarda, siyah AirPods 2 modelinin özel bir kaplamaya da ev sahipliği yapacağı iddia ediliyor.

Siyah AirPods 2

Bu kısımda ise edilen bilgilere göre Apple, cam materyale benzer bir yapıdaki bir kaplamaya yer verecek. Böylece, söz konusu kablosuz kulaklığın hem kulağa daha iyi oturması hem de daha yumuşak bir hissiyat vermesi sağlanacak.

Son olarak, yayınlanan raporda yeni nesil AirPods modelinin fiyatı 200 dolar olacağı belirtiliyor. Bunun haricinde yeni nesil kulaklık ile beraber piyasaya sunulacak olan AirPower‘ın ise 150 dolardan satışa sunulacağı da ön görülüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Yeni çıkacak olan AirPower’dan beklentim Apple Watch ile de uyumlu olması.. Gerçi AliExpress gibi sitelerde kablosuz şarj sunan bu tip modeller söz konusu -kullanıyorum da- umarım Apple bunu dikkate almıştır.. Yoksa yine hayal kırıklığı.. Ayrıca AirPods şarj kutusunun da sadece kablosuz versiyonun satılması da gayet güzel olurdu..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz