Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple’ın indirimden sonraki yeni fiyatları! (Video)

Apple’ın indirimden sonraki yeni fiyatları! (Video)

0

Apple’ın CEO’su Tim Cook, bundan bir ay önce Türkiye başta olmak üzere bazı ülkelerde yerel fiyatlandırmalarda iyileştirmeler yapacaklarını açıklamıştı. Tim Cook’un açıklamasının ardından teknik servis fiyatları üzerinde sürpriz bir düzenlemeye giden Apple indirim için ilk adımını attı!

Apple Türkiye indirim hazırlığında!

Apple’ın yeni fiyatları!

Apple tarafından daha önceden de belirtildiği gibi fiyatlar için hem kullanıcılar tarafında hem de Apple tarafında büyük bir memnuniyetsizlik vardı. Bu memnuniyetsizliğin ardından Apple tarafından beklenen indirimin ilk adımı Servis kısmı için gerçekleşmiş oldu. Biz de bu videoda Apple indirim yaptığı fiyatlara baktık! İşte Apple’ın gittiği indirimli yeni fiyatlar!

Apple’ın bu indirim kararı çoğu kullanıcı için güzel bir haber oldu. Farklı tutarlarda bulunan bu indirimlerin ilk adım olduğu ve devamında da iPhone indirimi, MacBook Air indirimi gibi indirimlerin gelmesi bekleniyor.

Peki, siz Apple ve fiyat politikası hakkında neler düşünüyorsunuz?

 

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz