Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple, Mart ayı için yeni etkinliğe hazırlanıyor!

Apple, Mart ayı için yeni etkinliğe hazırlanıyor!

1

Martayı Apple tarafında hayli yoğun geçecek gibi görünüyor. iOS 12.2için çıkış tarihi belirlenirken, bir yandan da şirketin yeni cihazları tanıtılacak. Bu yeni cihazlar hakkında söylentiler uzun süredir teknoloji dünyasında konuşulurken, neyle karşılaşacağımız konusu yavaştan netlikkazanıyor.

Samsung, Apple’a katlanabilir ekran örneği gönderdi!

Apple Mart ayında neler tanıtacak?

Apple geçtiğimiz yıllarda düzenlediği bahar etkinliklerinde birbirinden önemli donanım ürünlerini tanıtarak büyük sürprizlere imza atmıştı. 9.7 iPad Pro, yine 9.7‘lik ucuz iPadve iPhone SEbu dönemin öne çıkan cihazları.

Bu kez hem donanım hem de yazılım tarafında önemli duyurular bizleri bekliyor. BuzzFeed‘in haberine göre, şirketin Netflix benzeri servisi bahar etkinliğinde duyurulacak. Elbette henüz net bir tarih açıklanmadı ama tüm sızıntılar ve haberler, 25 Mart’ta Cupertino Apple Park’ta bulunan Steve Jobs Tiyatrosu‘nda etkinlik düzenleneceği yönünde.

Apple kendi video servisini oluşturmanın yanı sıra, yine söylentiler doğrultusunda bazı ürünleri de bizlerle buluşturacak. Bu ürünler arasında AirPods 2, yeni iPad, yeni iPodve AirPowerkablosuz güç istasyonu yer alıyor.

Özellikle, ilk kablosuz iPhone’lar olan iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X ile beraber duyurulan AirPower’ın akıbeti çok merakediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz