Ana Sayfa Apple Apple Açıkladı: “iPhone Ne Yapabilir”

Apple Açıkladı: “iPhone Ne Yapabilir”

0
iPhone Ne Yapabilir

Apple bugün, modern iPhone’larının yeteneklerine derinlemesine bir bakış sunan “iPhone Ne Yapabilir” başlıklı yeni bir sayfayı web sitesine ekledi. Sayfada bir dizi iPhone özellikleri ve bu özelliklerle ilgili ipuçları yer alıyor.

Web sayfası, her biri kısa bir video, bir fotoğraf ve Apple’ın destek belgelerinden birine bağlantıyla birlikte bir özellik açıklamasını içeren özel yerleşimli bir yapıya sahip.

Ele alınan konular arasında su geçirmezlik, gizlilik, AirDrop, Grup FaceTime, fotoğraf arama, Not Defteri, Rahatsız Etme, iPhone’umu Bul, Apple Pay, iMessage fotoğraf efektleri ve daha fazlası yer alıyor.

Sayfada Birçok İpucu Yer Alıyor

Apple, Face ID gibi önemli özelliklerin yanı sıra daha küçük ipuçlarını ve bir yazım hatasını hızlı bir şekilde düzeltmek için imleci hızlıca hareket ettirmek için boşluk çubuğunu tutmak veya bir süre yazarken boşluk çubuğuna iki kez dokunmak gibi ipuçlarını paylaşıyor.

Paylaşılan ipuçlarının bir kısmı zaten bilinen şeyler. Ancak bazıları herkes tarafından bilinen şeyler değil. iPhone’un özelliklerini çok iyi bilmeyenler için “iPhone Ne yapabilir” sayfası son derece faydalı bir yöne sahip. Sayfada her yönü ile yeni bir iPhone kullanıcısı veya ileri düzey iPhone kullanıcısı için yararlı ipuçları bulunuyor.

Apple, aklınıza gelebilecek her konuda bir dizi destek sayfasına sahip. Ancak bu destek sayfalarının hiçbiri şirketin web sitesinin ana sayfasında yer almuyor. Cupertino merkezli şirket, şu anda ana sayfasından “iPhone Ne yapabilir” sayfasına doğrudan bağlantı veriyor. Ne yazık ki sayfa Türkçe dilde henüz kullanılamıyor. Yakın gelecekte Türkçe dilde de kullanıma açılmasını bekliyoruz.

Apple’ın özel web sayfasına buradan devam ederek ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz