Ana Sayfa Haberler Apple’dan yeni gelen katlanabilir konsept şaşırttı!

Apple’dan yeni gelen katlanabilir konsept şaşırttı!

0

Son gelen bilgiler Apple’ın bir katlanabilir iPhone üzerinde çalıştığını gösteriyor. Bununla birlikte gündeme bomba bir iddia daha düştü. Katlanabilir cihazlara hızlı giriş yapmak isteyen Apple, katlanabilir iPad üzerinde çalışıyor olabilir. Ünlü endüstriyel tasarımcı Roy Gisling tarafından tasarlanan katlanabilir iPad konsept tasarım ile karşınızda!

Katlanabilir iPad konsept tasarımı!

Foldable News için çalışan Roy Gisling, yeni söylentilere yönelik tasarımını yayınladı. Tasarım sürecinde alınan patentten yola çıkan Gisling, katlanabilir iPad modelinin neye benzeyebileceğini kullanıcılara göstermiş oldu. Samsung ve Apple‘ın katlanabilir ekranlar için yaptığı görüşmeler, iddiaları da oldukça güçlendirmiş aldı. Son bilgilere göre Samsung Display, Apple’a 7,2 inç büyüklüğünde bir ekran gösterdi. Bu ekran boyutu, Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold’un ekranından daha büyük olacak şekilde tasarlanmış.

katlanabilir ipad konsept tasarım

Yayınlanan yukarıdaki görsel konsept tasarıma ait. Ekranın tam ortasından katlandıktan sonra oluşan klavye alanı, eski klavyeli telefonları da anımsatıyor. Yeni konseptle ilgili gelen son bilgiler, katlanabilen iPad’in ‘eksiksiz bir iş istasyonu‘ olacağını belirtiyor. Ancak taşıma sırasında kolaylık sağlaması için bükülebileceğini de aktarıyor. Yine de Apple’ın katlanabilir bir iPad ya da iPhone tanıtması için, hala biraz erken olduğu söylenebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz