Ana Sayfa Haberler ABD Başkanı’nın “Tim Apple” Söylemine Tim Cook’tan Espirili Cevap!

ABD Başkanı’nın “Tim Apple” Söylemine Tim Cook’tan Espirili Cevap!

0

ABD Başkanı Donald Trump, dün gerçekleştirilen Amerikan İşgücü Politikası Danışma Kurulu toplantısında yanlışlıkla Tim Cook’a “Tim Apple” olarak seslendi. Trump’ın Tim’in soyadı yerine CEO’su olduğu şirketin ismini söylemesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Binlerce kişi “Tim Apple” söylemiyle ilgili tweet attı.

Tim Cook Twitter Adını Değiştirdi

Tim Cook, atılan espiri dolu tweet’lerin ardından ABD Başkanı’nın söylemine heyecan verici bir şekilde Twitter’dan cevap verdi.

Toplantı sırasında “Tim Apple” söylemine sessiz kalan Cook, Twitter adını sessizce “Tim ” olarak değiştirdi. Cook, bu şekilde ABD Başkanı’nın yanlışlıkla söylediğine şakacı bir şekilde cevap vermiş oldu.

Tim Cook Twitter

Cook’un Twitter ismini değiştirmesi Apple fandomunun basit bir işareti olarak görülebilir, ancak hepimiz stratejik olarak yerleştirilmiş Apple logosunun arkasındaki gerçek anlamı biliyoruz.

Apple şirketini temsil eden karakteri kullanmak ve onu görmek için bir Apple cihazının kullanılması gerekiyor. Diğer işletim sistemlerinde Apple karakteri standart karakter kümesinin bir parçası olmadığı için görüntülenmiyor.

Tüm bunlarla birlikte Trump’ın “Tim Apple” gafı bir ilk değil. ABD Başkanı daha önce ileri teknoloji ve havacılık şirketi Lockheed Martin’in CEO’su Marillyn Hewson’a Marillyn Lockheed demişti.

Trump’ın gafıyla ilgili birçok ABD’li komedi programı alay etmeye başladı. Bunlardan biri de ABD’nin en çok sevilen ve izlenen komedi programı The Late Late Show’un sunucusu James Corden oldu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz