Ana Sayfa Haberler iOS 12.2’den Uçtan Uca Ekranlı 7. Nesil iPod touch Müjdesi!

iOS 12.2’den Uçtan Uca Ekranlı 7. Nesil iPod touch Müjdesi!

0
7. Nesil iPod touch

Bugün, Twitter’da Apple’ın 7. nesil iPod touch’ına referansta bulunduğu iddia edilen bir simge paylaşıldı. Aşağıdaki görüntü, iOS 12.2 Beta 4’teki simgeyi açığa çıkardığını iddia eden Jonathan Mitchell tarafından paylaşıldı.

Uçtan Uca Ekranlı Yepyeni Bir Tasarım

Sağ taraftaki “HLSipod2” etiketli simge, Apple’ın mevcut nesil iPod touch için mevcut simgesinin yanında yer alıyor. Yeni simge henüz piyasaya sürülmemiş 7. nesil iPod touch’ı temsil ediyor. Simgeye bakarak yeni nesil iPod touch’un amiral gemisi iPhone’lar gibi uçtan uca ekranlı olacağını ve Ana Ekran düğmesinin kaldırılacağını söyleyebilmek mümkün.

Simgede tasvir edilen cihazın çentiği yok. Bu da yeni nesil iPod touch’un Face ID’ye sahip olmayabileceğinin bir göstergesi. Yeni nesil iPod touch Face ID’den yoksun olmasının yanısıra Touch ID’den de yoksun gibi görünüyor. Elbetteki Apple, simgeyi öylesine iOS 12 Beta sürümünün içine yerleştirmiş olabilir.

Ocak ayında geliştirici Steven Troughton-Smith iOS 12.2’de benzer yeni cihaz referanslarını keşfetmişti. Geliştirici, bilinen hiçbir iPod touch ile benzer bir yanı bulunmayan “iPod 9,1” kodlu bir iPod touch’un yolda olduğunu öne sürdü.

Geçtiğimiz ay, ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, 2019’da daha hızlı bir işlemciyle sahip yeni bir iPod touch’ın piyasaya sürülmesini beklediğini söyledi, ancak cihaz için olası bir yeniden tasarımdan bahsetmedi. Kuo, böyle bir tasarımsal değişimin beklenilmediğini belirtti.

Apple en son Temmuz 2015’te iPod touch’ı yeniledi. Temmuz 2017’de cihazın fiyatında indirim yapıldı ve depolama kapasitesi seçeneklerini azaltıldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz