Ana Sayfa Apple Apple Beklenen Duyuruyu Yaptı: “Şov Zamanı!”

Apple Beklenen Duyuruyu Yaptı: “Şov Zamanı!”

0
Apple Şov Zamanı! Etkinliği

Apple, 25 Mart Pazartesi günü Apple Park Kampüsü’ndeki Steve Jobs Theater’da gerçekleşecek “Şov Zamanı!” isimli etkinliğini duyurdu.

Her Apple etkinliğinde olduğu gibi, bu etkinlikte Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak. Apple, etkinliği web sitesi ve Apple TV’deki etkinlikler uygulaması aracılığıyla canlı olarak yayınlayacak.

Hizmetlere Odaklı Bir Etkinlik Olacak

Etkinlikte, yeni nesil cihazlar yerine hizmetlere odaklanacağını öne süren söylentilere uygun olarak etkinlik “Şov Zamanı!” olarak adlandırılmış. Apple’ın etkinlikte, söylentili Apple News abonelik servisini ve TV servisini tanıtması bekleniyor.

Apple, müşterilerinin The Wall Street Journal, Washington Post ve The New York Times gibi sitelerin özel içeriklerine ve dergilere aylık 9,99 dolar karşılığında sınırsız erişim sağlaması için Apple News’e ücretli abonelik seçenekleri ekleyecek.

Apple’ın bazı haber siteleri hala finansal şartlar üzerine pazarlık yaptığı söylendiği için hangi haber sitelerinin yer alacağı henüz belli değil. Apple, hizmetten elde edilen gelirin yüzde 50’sini talep ediyor. Dergilerin hizmete dahil olmak istedikleri bildiriliyor, ancak kendi abonelerinden bağımsız gelir akışına sahip olan haber sitelerinin hizmete dahil olma konusunda isteksiz oldukları belirtiliyor.

TV servisine gelince, Apple, birçoğu yayınlanmış olan ve sonunda yayın hizmetiyle ilk kez yayınlanacak olan onlarca orijinal TV şovuna sahip. Apple şovlarında rol alan Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jennifer Garner ve Steve Carell’i içeren büyük yıldızların etkinliğe katılması bekleniyor.

Apple’ın hizmetler dışında birden fazla cihazını duyuracağı yönünde söylentiler var, ancak etkinlikte bu cihazların etkinlikte duyurulması bek ihtimal dahilinde değil gibi duruyor. Apple’ın yeni cihazlarını etkinlikte duyurmak yerine basın açıklaması yolunu seçmesi bekleniyor.

iPad mini 5, yedinci nesil iPad, AirPower, güncellenmiş AirPods ve yedinci nesil iPod touch’ın bu ay içinde tanıtılması bekleniyor. Yeni Apple cihazlarının çok iddialı cihazlar olmadığı için etkinlikte duyurulmak yerine basın açıklaması ile duyurulacağı üzerinde duruluyor.

Tüm bunlara ek olarak, etkinliğin tamamlanmasının ardından iOS 12.2 güncellemesini yayınlaması beklenenler arasında yer alıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz