Ana Sayfa Haberler CorelDRAW, 20 Yıl Sonra Mac’e Geri Döndü!

CorelDRAW, 20 Yıl Sonra Mac’e Geri Döndü!

1
Mac için CorelDRAW

Kanadalı yazılım şirketi Corel, bugün, CorelDRAW’ın 2001’den beri ilk defa Mac’e geri döndüğünü duyurdu. Mac kullanıcıları tarafından uzun zamandır beklenen grafik tasarım ve çizim programı artık Mac’lerde kullanılabilir.

En Yeni Mac Özelliklerini Destekliyor

Grafik tasarım yazılımı paketinin yepyeni 2019 sürümü sadece Windows ile değil aynı zamanda Mac ile de uyumlu. Dahası en yeni MacBook Pro modelleri için macOS Mojave desteği ve Touch Bar ve Karanlık Mod desteği olacak.

Mac için CorelDRAW Graphics Suite 2019, Apple’ın İnsan Arayüzü Kılavuzları’na uyumlu. Bu da menülerin, düğmelerin, etiketlerin ve diğer kullanıcı arabirimi öğelerinin Apple’ın birinci taraf Mac uygulamalarıyla tam uyumlulukta olduğu anlamına geliyor.

Corel’in CorelDRAW’ı en iyi vektör grafik tasarım ve çizim programı olarak biliyor. Program aynı zamanda sayfa düzeni, katman tabanlı fotoğraf düzenleme, RAW görüntü işleme, yazı tipi kitaplıklarının indekslenmesi ve düzenlenmesi ve daha fazlası için de kullanılabiliyor. Suite, Mac’teki Adobe Illustrator ve Affinity Designer gibi benzerler programlarla yarışacak.

Mac için CorelDRAW Graphics Suite 2019, bir defaya mahsus olmak üzere 499 dolar karşılığında satın alınabilecek. Ayrıca Corel’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki online mağazasında abonelik bazında yıllık 198 dolara satılıyor. Graphics Suite 2019, Mac App Store’dan da indirilebilir ve uygulama içi satın alma yoluyla etkinleştirilebilir. Ayrıca yeni web tabanlı CorelDRAW.app dosyasına erişim de sunuluyor.

Uygulamanın Mac App Store bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Mac kullanıcıları olarak artık Illustratör e adapte olduk. Alışkanlıkları değiştirmek zor ama pc kullanıcıları mac e geçme konusunda rahat ederler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz