Ana Sayfa Haberler Yeni Giriş Seviyesi iPad ve AirPods’un Seri Üretimine Başlandı!

Yeni Giriş Seviyesi iPad ve AirPods’un Seri Üretimine Başlandı!

0
Yeni iPad ve AirPods 2

Tayvanlı DigiTimes’ın haberine göre, Apple’ın tedarik zincirindeki şirketler yeni iPad ve AirPods modellerinin seri üretimine geçti.

Haberde PCB firmalarından Flexium Interconnect ve Zhen Ding Technology’nin Apple’ın gelecek nesil iPad’leri için seri üretime hazırlandıkları belirtiliyor. Endüstri kaynaklarına göre, Compeq Manufacturing ve Unitech PCB de gelecek nesil AirPods’lar için sert ve esnek panolar tedarik etmeye başladı.

DigiTimes, yeni giriş seviyesi iPad ve AirPods’un 25 Mart’taki etkinlikte duyurulacağını belirtiliyor, ancak güvenilir kaynaklar Apple’ın etkinlikte yeni donanımlar/cihazlardan ziyade hizmetlerine odaklanacağını söylüyor.

Apple, yeni nesil cihazlarını basın bülteni yoluyla sessizce piyasaya sürebilir. DigiTimes’ın tedarik zinciri konusundaki görüşleri etkinlikten öte üretim zamanlamasıyla sınırlı.

Yenilenen düşük maliyetli bir iPad modeli için ipuçları bu yılın başında ortaya çıkmıştı. Söylentiler, giriş seviyesi iPad’in daha ince çerçeveleri sayesinde ekran boyutunun 9.7 inç’ten 10.2 inç’e çıkacağını gösteriyordu. Yeni nesil iPad modelinde Face ID’nin yer alması ve bununla beraber Ana Ekran düğmesinin kaldırılması beklenmiyor.

Cupertino merkezli şirket uzun zamandır kablosuz şarj matı AirPower üzerinde çalışmaya devam ediyor. Apple’ın planları gecikti ve artık kablosuz şarj matının artık piyasaya sürülmesine yakın bir dönem içerisindeyiz. Yeni nesil AirPods’lara gelince, Apple, kablosuz şarj matıyla çalışabilecek bir şarj kutusu başta olmak üzere “Hey Siri” desteğine sahip yeni AirPods’unu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Apple’ın yeni kablosuz kulaklığının birtakım yeni sağlık takip özellikleri, beyaza ek olarak siyah renk seçenekleri ile gelmesi bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz