Ana Sayfa Apple Apple, WWDC 2019 Tarihini Resmen Duyurdu!

Apple, WWDC 2019 Tarihini Resmen Duyurdu!

0
Apple WWDC 2019

Apple uzun zamandır merakla beklenen 30. Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC 2019) tarihini resmen duyurdu.

3-7 Haziran Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek

3 Haziran Pazartesi ve 7 Haziran Cuma günleri arasında gerçekleştirileceğini duyurdu. Konferans San Jose, Kaliforniya’daki McEnery Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Geliştiriciler bugünden itibaren konferansa katılmak için kayıt yaptırabilirler. Apple’ın yıllardır yaptığı gibi, WWDC 2019 katılımcıları konferansın popülaritesi nedeniyle bir çekiliş sistemi kullanılarak belirlenecek.

WWDC 2019’un bilet fiyatı 1.599 dolar olarak belirlendi. Ön kayıt yaptıran ve çekilişi kazanan geliştiriciler katılım için bilet satın alabilecekler.

Geliştiricilerin çekilişe katılabilmek için geliştiricilerin Apple Geliştirici Programı veya Apple Developer Enterprise Programı’na üye olmaları gerekiyor. Kayıtlar 20 Mart 2019 tarihine kadar açık olacak. Çekilişin kazananları 21 Mart’ta açıklanacak.

Apple’ın WWDC açılış konuşması, yeni yazılımları tanıtmak, yeni donanım ürünlerini tanıtmak ve şirketin dünyanın dört bir yanından gelen geliştiricilerle bağlantı kurmasına izin vermek için kullanılıyor. Bu yıl Apple’ın iOS 13, macOS 10.15, tvOS 13 ve watchOS 6’yı tanıtmasını bekliyoruz.

Açılış konuşması 3 Haziran’da yapılacak ve bu da yeni işletim sistem sürümlerine ilk kez bakacağımız tarih olacak. Şu anda, yeni bir cihazın piyasaya sürülüp sürülmeyeceği belli değil, ancak Apple’ın yaklaşmakta olan üst seviye modüler Mac Pro konferansta tanıtılabilir. Konferansta tanıtılması muhtemel cihazlarla ilgili zamanla sızıntıların geleceğinden şüphe yok.

Apple, Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansını 2017’den beri San Jose’de düzenliyor ve etkinlik her zaman Haziran ayında aynı saatlerde gerçekleşiyor.

Konferansa katılmak için seçilmemiş olan geliştiriciler, Apple Geliştirici Merkezi web sitesi veya iPhone, iPad ve Apple TV için özel WWDC uygulaması aracılığıyla konferansı canlı olarak takip edebilirler.

WWDC 2019 Bilgi Sayfası


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz