Ana Sayfa Haberler Üç Kameralı 2019 iPhone Modelinden Yeni Bilgiler Geldi

Üç Kameralı 2019 iPhone Modelinden Yeni Bilgiler Geldi

0
Üç Kameralı 2019 iPhone

Üç kameralı 2019 iPhone modelinden yeni bilgiler geldi. Japon blog Mac Otakara’ya göre, 2019 iPhone modeli Huawei Mate 20 Pro gibi üç lensli bir kamera sistemine sahip olacak. Mac Otakara, çinli tedarikçilerden tutarlı bilgiler aktarmasıyla bilinen bir kaynak.

Raporda, yeni kamera sisteminin neye benzeyeceğini gösteren birkaç render’e yer verilmiş.

Üç Kameralı iPhone

Render’ler, en az bir 2019 iPhone modelinin üç lensli bir arka kameraya sahip olacağını iddia eden OnLeaks’e ait renderle büyük ölçüde tutarlı. Tek bir farkla; OnLeaks’in renderinde lensler asimetrik olarak hizalanmıştı.

Bu Yılki iPhone Modellerden En Az Birisi 3 Kameralı Olacak

Ocak ayında The Wall Street Journal, iPhone XS Max’in yerini alacak modelin üç lensli bir kameraya sahip olacağını öne sürmüştü. iPhone XS ve iPhone XR’ın yerini alacak olan modellerin ise çift lensli kamera ile donatılacağı belirtiliyor.

Bununla birlikte, Mac Otakara, hem iPhone XS hem de iPhone XS Max’in yerini alacak olan modellerin üç mercekli bir kameraya sahip olacağını iddia ediyor.

Mac Otakara’nın kaynakları, 2019 iPhone modellerinin üç lensli kamerasının kare bir çıkıntı üzerinde olacağını söylüyor.

Diğer ünlü analistlerden Ming-Chi Kuo ve Mark Gurman da dahil olmak üzere birçok başka kaynak 2019 iPhone için üçlü lensli kamera söylentisini destekledi. Apple, Samsung ve Huawei gibi Android akıllı telefon üreticilerinin üç lensli kamera politikasını takip etmek istiyor. Üç lensli kamera 3D algılama ve diğer avantajların iyileştirmesini sağlayacak.

Apple’ın 2019 iPhone serisinin 5.8 inç, 6.1 inç ve 6.5 inç ekranlı üç modelden oluşması bekleniyor. Yeni nesil iPhone modellerinin daha büyük pil gibi geliştirmelerle sunulması üzerinde duruluyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz