Ana Sayfa Haberler En Yeni Katlanabilir iPhone Konsepti “iPhone X Fold”

En Yeni Katlanabilir iPhone Konsepti “iPhone X Fold”

0
iPhone X Fold

Samsung ve Huawei’nin beğenilen katlanabilir Android akıllı telefonların arasında, birçok tasarımcı katlanabilir bir iPhone’un nasıl görünebileceğini hayal etmeye çalışıyor. “iPhone X Fold” adı verilen en yeni konseptte de katlanabilir iPhone’un nasıl görüneceği ortaya konulmaya çalışılıyor.

Grafik tasarımcısı Antonio De Rosa tarafından oluşturulan bu konsept, esas olarak yan yana iki iPhone’u bir araya getiriyor ve iPhone X benzeri bir tasarımı ele alıyor.

Konseptteki iPhone’un ekranı geriye doğru katlandığında 6.6 inç, tamamen katlandığında ise 8.3 inç boyutuna geliyor. Her iki formatta da inç başına 514 piksel çözünürlük sunan Super Ratina ekran kullanılmış.

Bir hayal ürünü olan konseptteki katlanabilir iPhone, iOS’un katlanabilir bir iPhone’a nasıl adapte olacağını da ortaya koyuyor. Aşağıdaki görsellerde de görüleceği üzere, ekran katlandığında Ana Ekran’ın sağ tarafına birçok widget geliyor. Widget’lar arasında Müzik, Hava Durumu, Siri ve diğer öğeler yer alıyor.

Apple’ın katlanabilir akıllı telefonlarla ilgili birkaç patenti var. Geçen ay Apple’ın başvurusunu yaptığı son patentte, ekranın ekranın katlanıp açıldığında zarar görmesinin minimize edilmesi üzerine çözümler ele alınıyordu. Yakın zamanda ortaya çıkan bir tedarik zinciri raporunda ise Samsung’un Apple’a katlanabilir ekranlar tedarik edebileceği bildiriliyordu.

Bu konsept hakkında ne düşünüyorsunuz? Sence Apple, katlanabilir bir iPhone piyasaya sürmeli mi? Lütfen aşağıdaki yorum alanından görüşlerinizi paylaşın.

Katlanabilir iPhone X Fold


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz