Ana Sayfa Haberler Online Apple Store “Hemen döneceğiz.” Denilerek Kapatıldı

Online Apple Store “Hemen döneceğiz.” Denilerek Kapatıldı

0
Online Apple Store

Online Apple Store, yeni ürünlerle ilişkilendirilen bir hamleden dolayı geçici süre ile kapatıldı. Apple, haftaya Pazartesi yeni hizmetlerine odaklı bir etkinlik düzenleyecek ve etkinlik öncesinde yeni donanımlarını piyasaya sürmek için Online Apple Store’u kapattı.

Yeni iPad ve iMac’ler Geliyor

Bloomberg’den Mark Gurman, Apple’ın “Gösteri zamanı.” mottolu etkinliği öncesinde yeni iPad ve iMac’lerinin piyasaya sürüleceğini öne sürmüştü.

Birkaç aydır yeni iPad modelinin geleceğine dair bazı söylentiler ortalıkta dolaşıyordu. Apple’ın yenilenmiş bir iPad mini modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Söz konusu iPad modelinin kasa tasarımının değişmeden kalacağı belirtiliyor. Şu anda mevcut iPad mini’nin ABD başlangıç fiyatı 399 dolar ve 128 GB’lık bir depolama seçeneği bulunuyor. Yeni iPad mini’nin A10 veya A11 serisi işlemci ile gelmesi ve daha uygun fiyatlı olacağı iddia ediliyor.

Ayrıca 9.7 inçlik iPad’in yerini alacak bir modelin geleceği yönünde söylentiler var. Güvenilir Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo, 9.7 inçlik iPad’in yerini alacak cihazın 10.2 inçlik bir ekran ile geleceği görüşünde.

Uzun zamandır iMac modelleri yenilenmiyor. Apple’ın kasa tasarımında değişiklik yapmadan iMac modellerini donanımları bakımından güncellemesi bekleniyor. Cupertino merkezli şirket 2012’den bu yana iMac’lerin kasa tasarımında hiçbir değişiklik yapmadı.

Yeni iPod touch ve Daha Fazla Yeni Ürün de Yolda Olabilir

Online Apple Store’un birkaç saat içerisinde yeniden aktif hale gelmesi bekleniyor. Yenilenmiş iMac ve iPad modellerin dışında yenilenmiş bir iPod touch’ın gelmesi bekleniyor. Tüm bunlara ek olarak uzun zamandır beklenen kablosuz şarj matı AirPower ve AirPods kablosuz şarj kutusunun da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ayrıca kesin olmasa AirPods 2’nin de piyasaya sürülme ihtimali bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz