Ana Sayfa Haberler iOS 12.1.3’e Geri Dönüş Yapmak Artık Mümkün Değil!

iOS 12.1.3’e Geri Dönüş Yapmak Artık Mümkün Değil!

0
iOS 12.1.3 Güncellemesi

Apple, 7 Şubat’ta iOS 12.1.4’ün piyasaya sürmesinin ardından tüketicilere sunulan bir önceki sürüm iOS 12.1.3’ü imzalamayı bıraktı. Yani artık iOS 12.1.4 veya iOS 12.2 beta yüklenen bir bir iPhone, iPad ve iPod touch’a artık iOS 12.1.3’ü yüklemek veya geri dönmek mümkün değil.

Kritik Hata Düzeltmeleri Sunan Güncelleme

iOS 12’yi çalıştırabilen tüm cihazlara yüklenmesi önerilen iOS 12.1.4, ciddi bir Grup FaceTime güvenlik açığını gideren bir hata düzeltme güncellemesiydi. Bu yönü ile zaten birçok kullanıcının bu güncellemeyi yüklemesi büyük önem taşıyor. Buna karşın iOS 12.1.3 belirli performans ve çeşitli hata düzeltmeleri sunan küçük çaplı bir güncellemeydi.

Apple, müşterilerinin işletim sistemlerini güncel tutmaya teşvik etmek istiyor. Bunun için yeni bir iOS sürümü çıktıktan sonra eski sürümleri imzalamayı rutin olarak durduruyor. iOS 12.1.3 için imza desteğinin durdurulması da tam olarak bundan ibaret.

iOS 12.1.4 güncellemesi şu anda iPhone’lara, iPad’lere ve iPod touch’lara yüklenebilecek tek halka açık iOS sürümü. Kayıtlı Apple geliştiricileri ve Halka Açık Beta Yazılım Programı kullanıcıları şu anda beta olarak iOS 12.2 güncellemesini indirebilirler.

Cupertino merkezli şirketin önümüzdeki hafta iOS 12.2’nin herkese açık sürümünü piyasaya sürmesi bekleniyor. Muhtemelen Apple, iOS 12.2 güncellemesini önümüzdeki hafta Pazartesi günkü etkinliğinden sonra yayınlayacak. Güncellemenin “Şov zamanı.” etkinliğinden kısa bir süre sonra, Türkiye saati ile 22:00 sularında yayınlanmasını bekliyoruz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz