Ana Sayfa Aksesuar iOS 12.2’den Haber Var: AirPower Çok Yakında Piyasaya Sürülecek

iOS 12.2’den Haber Var: AirPower Çok Yakında Piyasaya Sürülecek

0
AirPower Apple

Apple’ın uzun zamandır beklenen kablosuz şarj matı AirPower’ın çok yakında piyasaya sürüleceği iddiası ortaya atıldı. 9to5Mac’den Guilherme Rambo dün sabah iOS 12.2 Beta 6’da bulduğu kod değişikliğine dayanarak bu iddiayı ortaya attı.

Rambo, beta güncellemesinin kablosuz şarj bölümünün kod yapısında önemli bir değişiklik yapıldığını tespit etti. Bu değişiklik iPhone’un aynı matta şarj olduğunu belirten bir kod parçasıydı.

Apple’ın AirPower şarj matı iPhone, Apple Watch ve AirPods’u (yeni bir kablosuz şarj kutusuyla) aynı anda şarj edebiliyor. AirPower şarj matı ilk olarak 2017 yılında iPhone X ile birlikte tanıtıldı, ancak lansmanın gecikmesine neden olan üretim sorunlarıyla karşılaşıldı.

iOS 12.2’nin daha önceki beta sürümlerinde de iPhone’un şarj düzeyini bildirmek için kullanılan 3D animasyonlarda değişiklikler yapıldığı görülmüştü.

Apple, AirPower’ı tanıttığından bu yana sessizliğini koruyor, ancak Cupertino merkezli şirketin halen kablosuz şarj aksesuarının üzerinde çalıştığı ve bu ilkbaharda piyasaya sürme planları yaptığına dair birçok söylenti ve işaret var.

Pazartesi günü Apple, yeni iPad Air ve iPad mini 5’i piyasaya sürerken, bugün de yenilenen iMac’leri piyasaya sürdü. Bu da şirketin 25 Mart’taki hizmet odaklı etkinliği öncesinde tüm yeni donanımlarını ve aksesuarlarını piyasaya sürmek istediğini gösteriyor.

Şirketin yeni iPad ve iMac’leri bu dönemde piyasaya sürmesi zaten beklenen bir gelişmeydi. Bunun yanısıra yeni bir iPod touch ile birlikte AirPods 2’nin, AirPods için kablosuz şarj kutusunun ve AirPower’ın piyasaya sürülmesi bekleniyor. Henüz bu yeniliklerle ilgili somut bir gelişme yok, ancak bu gerçekleşmeyeceği anlamına gelmiyor.

Bu hafta (en azından bu ay) AirPods 2’nin ve AirPower’ın piyasaya sürüldüğünü görme şansımız var gibi duruyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz