Ana Sayfa Apple Netflix, Apple’ın Yeni TV Hizmetinin Bir Parçası Olmayacağını Doğruladı

Netflix, Apple’ın Yeni TV Hizmetinin Bir Parçası Olmayacağını Doğruladı

0
Netflix Apple TV

Apple, önümüzdeki hafta Pazartesi günü yeni TV hizmetini duyurmaya hazırlanıyor. Netflix’in bu hizmetin bir parçası olup olmayacağı büyük merak konusuydu. Şirket, Apple’ın TV hizmetinin bi parçası olmayacağını açıkladı.

“İçeriklerimizi Diğer Platformlarda Sunmakla İlgilenmiyoruz”

Netflix CEO’su Reed Hastings, şirketin Hollywood’daki genel merkezinde yaptığı açıklamada Apple’ın “harika bir şirket” olduğunu kabul ederken, Netflix’in içeriklerini diğer platformlarda sunmakla ilgilenmediğini söyledi.

Netflix, Apple TV kullanıcılarının izlenen tüm TV şovlarını bir bakışta görmesini sağlamak için tasarlanan “Sıradaki” gibi Apple TV özelliklerini hiçbir zaman kullanmadı. Bu nedenle Netflix’in içeriklerini Apple’ın gelecekteki TV hizmeti yoluyla sunmayı planlamadığını duymak şaşırtıcı olmadı.

Gelecek hafta görücüye çıkacak olan Apple’ın TV hizmeti, hem orijinal içerikleri hem de Showtime, HBO gibi diğer TV hizmet sağlayıcılarının içeriklerini sunacak. Apple, müşterilerinin TV içerik merkezi olarak hizmet verecek TV hizmeti içinde HBO gibi üçüncü taraf hizmetlere abonelik yapılmasına da izin verecek.

Apple’ın TV hizmeti, Amazon’un Prime Video uygulamasına benzer olacak. Amazon, Kanal özelliği ile premium içeriğe abone olma seçenekleriyle birlikte orijinal TV şovları sunuyor.

Netflix’in Apple ve Amazon’la birlikte nasıl ilerleyeceği konusundaki bir soruya cevap veren Hastings, Amazon’la zaten yıllardır rekabet ettiklerini belirtti. Hastings, “Rekabetin yüksek olması durumunda, elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz.” dedi. Hastings, artan rekabetin içerik tedarik ederken daha yüksek fiyatlara neden olduğunu da kabul etti.

Apple, 25 Mart Pazartesi günü Kaliforniya’daki Cupertino’daki Apple Park kampüsünde düzenlenecek “Şov zamanı.” mottolu etkinliğinde, TV hizmetinin ön gösterimini yapacak. Steve Carell, Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon gibi Apple şovlarında başrol oynayan çok sayıda ünlünün etkinliğe katılması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz