Ana Sayfa Apple Apple’dan bir indirim müjdesi daha geldi!

Apple’dan bir indirim müjdesi daha geldi!

0

Apple iki yıllık bir bekleyişin ardından dün 4K ve 5K iMac modellerini yeniledi. 2 kat daha fazla performans iddiasıyla satışa sunulan bu bilgisayarların yanı sıra Apple‘ın Mac almak isteyenleri sevindirecek bir değişikliğe imza attığı fark edildi.

Herhangi bir Mac modelini satın almak isteyenlerin şikayetçi oldukları konuların başında depolama ve bellek maliyetleri geliyor. Zira, 256 GB SSD ile gelen bir Macbook Pro’ya 1 TB SSD istediğinizde binlerce lira fark ödemeniz gerekiyor.

Apple iMac yenilendi! İşte özellikleri ve fiyatı!

Mac almak isteyenlere depolama indirimi!

Bu maliyetlerde küçük bir indirim yapıldı. Macbook Air‘ın başlangıç modelini 1.5 TB SSD‘ye yükselttiğinizde fiyatta 100 dolarlık bir indirim söz konusu. Mac Mini’yi 2 TB SSD depolamaya yükseltmek ise 200 dolar daha ucuza mal oluyor.

Bunun yanı sıra hem temel hem de üst seviye 13 inç Macbook Pro modellerini 2 TB SSD‘ye yükseltmek artık 200 dolar daha ucuz. Aynı şekilde 15 inç Macbook Pro modelleri 2 TB SSD‘ye 200 dolar daha ucuza yükseltilebiliyor.

4 TB SSD’ye yükseltmek istediğinizde ise önceki fiyatlara kıyasla 400 dolarlık bir indirim söz konusu. 2013 Mac Pro‘yu 16 GB yerine 64 GB’lık bir RAM ile satın almak istediğinizde ise önceki fiyata kıyasla 400 dolarlık bir indirim yapıldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz