Ana Sayfa Aksesuar Kablosuz Şarj Matı AirPower Birkaç Gün İçinde Piyasaya Sürülebilir!

Kablosuz Şarj Matı AirPower Birkaç Gün İçinde Piyasaya Sürülebilir!

0
Apple AirPower

Wall Street Journal bugün, Apple’ın üretiminde karşılaştığı zorulukların ardından bu yılın başlarında kablosuz şarj matı AirPower’ın üretimini başlattığını bildirdi. WSJ’nin iddiası önceki tedarik zinciri söylentilerini destekliyor.

WSJ, Apple’ın tedarik zincirine yakın olan isimlerden AirPower adında bir kablosuz şarj pedinin üretimini başlattığı bilgisine ulaştığını belirtiyor. Cupertino merkezli şirket, kablosuz şarj matını 2017 yılının sonlarında tanıtmıştı.

Kullanıcıların yeni AirPods’u (kablosuz şarj kutusu ile), bir iPhone’u ve bir Apple Watch’u aynı anda şarj etmesini sağlayacak olan AirPower, üretiminde karşılaşılan sorunlardan dolayı uzun zamandır piyasaya sürülemedi. Apple, genellikle bir ürününün üretimine başladıktan kısa bir süre sonra o ürünü piyasaya sürer.

Geçtiğimiz ay saygın Apple analisti Ming-Chi Kuo, AirPower’ın 2019’un ilk yarısında yeni AirPods’la birlikte piyasaya süreceğini öne sürmüştü. Kuo ayrıca Apple’ın daha hızlı bir işlemciye sahip yeni bir iPod touch’ı duyurmasını beklediğini dile getirmişti.

AirPower Bu Hafta Piyasaya Sürülebilir

Cupertino merkezli şirket, Pazartesi günü yeni iPad’leri, Salı günü yeni iMac’leri ve bugün yeni AirPods’u duyurarak piyasaya sürdü. Bu nedenle şirketin kablosuz şarj matını bu hafta Perşembe günü veya Cuma günü duyurması ve piyasaya sürmesi bekleniyor.

Apple, başlangıçta kablosuz şarj matını 2018’de piyasaya sürüleceğini söylemişti, ancak henüz piyasaya süremedi. Şirket aylardır şarj matıyla ilgili hiçbir şey söylemedi. Tüm bunlarla birlikte Apple bugün, AirPods’un sayfasından AirPower’ın fotoğrafını kaldırdı.

Apple, 25 Mart’ta Steve Jobs Theatre’da özel bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlikte yeni donanımlardan ziyade yeni servislere/hizmetlere odaklanacağı söyleniyordu. Tam da söylendiği gibi oldu ve şirket etkinlik öncesinde yeni ürünlerini peşi sıra duyurarak piyasaya sürdü.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz