Ana Sayfa Aksesuar AirPower Mart Ayının Sonuna Doğru Piyasaya Sürülebilir!

AirPower Mart Ayının Sonuna Doğru Piyasaya Sürülebilir!

0

Apple’ın uzun zamandır beklenen kablosuz şarj matı AirPower’ın ne zaman piyasaya sürüleceği halen belirsizliğini koruyor. Tayvanlı DigiTimes’ın kaynaklarına göre, Apple, AirPower’ı Mart ayının sonuna doğru piyasaya sürmeyi planlıyor.

Rapor, Apple’ın tedarik zincirindeki isimsiz “endüstri kaynaklarını” işaret ediyor:

Ayrık ve analog IC bileşenleri üreticisi olan Lite-On Semiconductor’ın ikinci çeyrek gelirinde yakında Apple’ın AirPower için ihtiyaç duyduğu GPP köprü redresörlerini göndereceği için çift haneli bir büyüme görülebilir.

Kaynaklar, Apple’ın iPhone, Apple Watch ve AirPods için AirPower kablosuz şarj cihazının Mart ayı sonunda resmen piyasaya sürüleceğini ve bu sayede 2019’un ikinci çeyreğinde Lite-On’un gelirlerini önemli ölçüde artıracağını söyledi.

Bugün dahil Mart ayının bitmesine 10 gün kaldı. Yani Apple, bu süre içinde kablosuz şarj matını piyasaya sürebilir.

AirPower’dan Yeni Görüntü

Dün, AirPower’a ait yeni bir görüntü ortaya (aşağıda) çıktı. Görüntüde kablosuz şarj matının üstüne iPhone XS ve yeni AirPods’un kablosuz şarj kutusunun yer aldığı örülüyor.

Yeni AirPower

Ayrıca, Apple’ın ABD’de AirPower isminin ticari haklarınıda satın alarak güvence altına aldı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/03/22/airpower-ismi-artik-resmen-apple-ait/]

Wall Street Journal, bu hafta, Apple’ın bu yılın başlarında AirPower’ın üretimini başlattığını söylemişti. Saygın Apple analisti Ming-Chi Kuo, AirPower’ın 2019’un ilk yarısında piyasaya sürüleceğini söylemişti.

AirPower, iPhone 8 ve daha yeni iPhone modelleri, Apple Watch Series 3 ve Apple Watch Series 4 ve dün satışa sunulan AirPods kablosuz şarj kutusunu aynı anda şarj etmek için tasarlandı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz