Ana Sayfa Haberler iPhone hızlı şarj etme nasıl yapılır?

iPhone hızlı şarj etme nasıl yapılır?

2

Kullandığımız telefonlarda artan uygulama sayıları ile beraber telefona olan ilgimiz her an arttı ve artık birçok işimizi elimizdeki akıllı telefonlardan yapıyor ancak iPhone’lar hızlı oldukları kadar ne yazık ki hızlı şarj olamıyorlar. Peki, iPhone hızlı şarj nasıl yapılır?

iPhone nasıl hızlı şarj edilir?

Apple, hızlı şarj konusunda rakiplerinden geride kalsa bile iPhone hızlı şarj konusunda iPhone 8 ve üstü modellerde yüzde 50 şarj kapasitesine sadece 30 dakikada ulaşabilecek teknik yeterliliğe sahip. Ancak bu şarj yeteriliğine ulaşabilmeleri için bazı koşulların oluşturulması gerek. Biz de bu videoda iPhone’un hızlı şarj olabilmesi için neye ihtiyaç duyduğunu anlattık! İyi seyirler!

Hangi iPhone modelleri hızlı şarj olabiliyor?

iPhone 8 ve üstü modeller yani iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XR ve iPhone XS MAX tam hızlı şarj yeterliliğine sahip modeller. Bahsettiğimiz bu modeller hızlı bir şekilde yüzde 50 seviye şarj kapasitesine 30 dakika içerisinde ulaşabiliyorlar. Geçmiş modeller de hızlı şarj olabilse dahi bu denli bir hıza sahip değiller. Yani bahsettiğimiz modellerden daha düşük bir iPhone kullanıyorsanız yüzde 50 şarj seviyesine 30 dakikada ulaşamayabilirsiniz.

Her kullanıcı tarafından Apple’a bu konuda bir şikayet geliyor. Bildiğiniz üzere iPhone XS Max dahil tüm kutulardan sadece  5W değere sahip bir adaptör çıkıyor. Apple kullanıcılarının en çok kızdığı konu ise telefonların teknik olarak hızlı şarj olma konusunda yetisi bulunmaktayken, kutudan bu yetiyi destekleyen bir adaptör çıkmaması.

 

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

  1. Bahsettiğiniz değer volt değil watt olması gerekiyor. 30 voltu telefona vermeyi denerseniz telefonu yakarsınız

  2. iPad adaptörleride çok başarılı sonuçlar veriyor 12V ve 10V olanlar.
    Not: Yorum yapmak için e-posta şartını kaldırmanız gerekli bu çok itici oluyor.. Buradaki yapılan yorumları sayısını ciddi şekilde arttıracaktır. Shiftdelete bunu çok başarılı yürütüyor.
    Sitenizide bakıma alsanız çok iyi olur takılmalar oluyor stabil değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz